Territorial

El Girona, sense mirar enrere

Divisió d'honor juvenil. Els gironins, que van sortir del descens la setmana passada amb el triomf al camp de l'Atlètic Balears (1-2), reben el San Francisco (15.30 h) carregats de moral

El Girona juvenil va aconseguir el cap de setmana passat una victòria vital al camp de l'Atlètic Balears (1-2) que li va permetre sortir del descens.

Tot i això, els gironins, onzens amb 22 punts, són a només un de la zona vermella de la taula i no poden abaixar la guàrdia, començant pel partit d'avui a Vilablareix contra el San Francisco (a les 15.30 h), un equip que acumula quatre empats consecutius i que ocupa la vuitena posició amb 24 punts.

“Sembla que ja hem entès de què va la categoria, però encara som un equip de dues cares, ja que tot i tenir bones fases encara no som capaços de competir els 90 minuts del partit. El repte que tenim ara és allargar-ho una mica més, i també no encaixar tants gols, un problema que no acabem de solucionar del tot”, comenta l'entrenador del Girona, Robert Vila, que es desfà en elogis pel rival tot i l'irregular moment que passa: “El San Francisco és un equip molt competitiu que en defensa està molt bé. És el quart equip de la categoria que menys gols encaixa i, a més, també té un mitjapunta i dos jugadors per les bandes molt interessants.”

LA PRÈVIA

Encara som un equip de dues cares, ja que tot i tenir bones fases encara no som capaços de competir els 90 minuts del partit
El San Francisco és un equip molt competitiu, en defensa està molt bé, encaixa pocs gols
Robert Vila
entrenador del girona juvenil
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)