2a divisió FEF

Un mes intens per mantenir els privilegis

2a divisió B. El Reus, que demà rep el sisè, l'Hèrcules, afronta un tram clau de la competició en què juga contra quasi tots els rivals directes

El Reus està realitzant una bona temporada, tal com s'esperava d'un equip que la campanya passada ja va disputar la fase d'ascens i que ha estat reforçat per augmentar el nivell. Només el gran rendiment del Vila-real B el priva ara mateix de la primera posició, de la qual el separen tres punts. Per sota, té marge respecte al tercer, el Cornellà, que té set punts menys. Ara, l'equip de Natxo González afronta un tram clau de la competició en què s'enfronta amb la majoria dels rivals directes i en què intentarà consolidar la seva posició de privilegi per distanciar-se una mica més dels perseguidors i centrar-se en la lluita per la primera posició amb el filial groc. A més d'enfrontar-se amb el líder, el Vila-real B, el Reus es veurà les cares durant el proper mes amb tres dels candidats a lluitar per disputar la fase d'ascens, l'Hèrcules, l'Alcoià i el Lleida, que s'han reforçat a consciència aquest gener per mantenir l'ambició.

D'entrada, el Reus rep demà al migdia l'Hèrcules, que fa setmanes que busca la regularitat per consolidar-se a la zona alta i que veu la visita a l'estadi roig-i-negre com l'oportunitat perfecta per reivindicar-se. Després, l'equip de Natxo González jugarà al terreny de joc de l'Atlètic Llevant, immers en la lluita per la permanència i, tot seguit, rebrà un altre dels candidats a acabar a dalt, l'Alcoià, quart. Tot seguit, el Reus disputarà un dels partits més atractius que li queden, a la ciutat esportiva del Vila-real contra el filial groc, líder. El Reus tancarà aquesta fase de calendari amb un altre duel important, ja que el visitarà el Lleida en la jornada 28. L'equip blau, tot i que la setmana passada va caure al camp de l'Hèrcules, està en progressió i és cinquè. Així, els tres propers partits a casa, contra l'Hèrcules, l'Alcoià i el Lleida, marcaran en bona part el futur del Reus.

EL FACTOR CAMP

Els tres propers partits a casa són vitals, ja que rebrà l'Hèrcules, l'Alcoià i el Lleida
24. Reus
- Hèrcules (6è)
25.
Atl. Llevant (16è) -
Reus
26. Reus
- Alcoià (4t)
27.
Vila-real B (1r) -
Reus
28. Reus
- Lleida (5è)

Samu, a punt per debutar

El Reus tindrà demà les baixes dels lesionats Colorado i Marín, i del sancionat Ricardo, mentre que podrà disposar de Benito, baixa a Olot per sanció. A més, l'últim fitxatge d'hivern, el migcampista ofensiu Samu, ja haurà completat la primera setmana d'entrenaments i podrà estar a disposició de Natxo González, que en el mercat d'hivern té més alternatives amb Samu i López Garai.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)