2a divisió FEF

Punt d'inflexió per al Barça B

2a divisió B. Els de Gerard López poden deixar un rival directe, l'Olot, en la zona baixa i començar a mirar cap a objectius ambiciosos

La ratxa del Barça B, coincidint amb ambiciosos fitxatges, ha provocat que les mires del conjunt blaugrana hagin canviat. Avui al Miniestadi (Esport 3, 18 h) els de Gerard López s'enfronten contra un equip de la zona baixa a qui poden deixar tocat en la classificació mentre sumen punts que els portarien a la zona mitjana. Si el Barça vol mesurar-se amb el quart lloc, necessita guanyar.

“Sempre es mira la classificació, encara que la idea és anar partit a partit i continuar amb aquesta ratxa de resultats sense eufòries ja que estem més a prop de la part baixa que de la promoció d'ascens”, diu el tècnic blaugrana, Gerard López. “Cada vegada que juguem a fora ho fem amb la il·lusió d'aconseguir la primera victòria a camp contrari”, explica Rodri, que necessita la reacció del seu equip a domicili.

LES REACCIONS

Hem de continuar amb aquesta ratxa sense eufòries ja que estem més a prop de la part baixa
Gerard López
entrenador del barça b
Cada vegada que juguem a domicili ho fem amb la il·lusió d'aconseguir el primer triomf a fora
Rodri
entrenador de l'olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)