2a divisió FEF

“La situació ens fa molta ràbia”

Antonio Rodríguez ‘Rodri' Entrenador de l'Olot

Una de les paraules que va sortir més cops de la boca del tècnic de l'Olot un cop finalitzat el partit al Miniestadi era impotència. Una setmana més, Antonio Rodríguez va remarcar que el fet de treure la pilota a un rival com el Barça en diverses fases del joc no els havia servit per obtenir res de positiu. “Sentim molta ràbia i impotència pel que ens està passant. Quantes ocasions ha fet el Barça i quantes n'hem tingut nosaltres? Estem minimitzant l'atac de grans equips, però nosaltres fem molt per marcar i no entren i el rival amb poc es queda els punts”, lamentava el tècnic, que acusava la falta de punteria com a principal motiu de la situació de l'Olot: “La clau són les ocasions que no hem definit tant amb empat com amb 1-0. En el segon gol estàvem abocats a l'atac.”

La primera final

Tant els jugadors com el tècnic van coincidir a marcar en vermell el partit de la setmana que ve. “És una final. A casa contra el Badalona cal guanyar com sigui. Ja no hi ha excuses”, va remarcar Antonio Rodríguez.

BON JOC ESTÈRIL

“Minimitzem l'atac de grans equips, però fem molt per marcar i no ens entren”

JA NO ES POT FALLAR

“A casa i contra el Badalona serà una final. Hem de guanyar com sigui”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)