2a divisió FEF

La història de sempre

Desesperant. L'Olot planta cara a un rival exigent, però, un cop més, acaba perdent per culpa de dues errades. Ja fa nou jornades que no guanya

Si algú detecta similituds amb alguna crònica anterior, no cal que miri la data d'aquest diari. No s'ha equivocat de dia. Fa massa temps que l'Olot viu la cançó de l'enfadós. A l'equip de Rodri ningú no li podrà retreure que juga malament o que no intenta practicar un joc de combinació. El súmmum és que, fins i tot, va ser valent i es va proposar fer-ho al Miniestadi, contra el millor Barça B de la temporada. La crua realitat és que tampoc no li va sortir bé. L'equip garrotxí fa nou jornades que no guanya i ja no sap com ho ha de fer per trencar la mala ratxa i treure el cap de la part baixa.
Un cop molt dur
Semblava que el partit d'ahir seria diferent. Si més no, el començament va ser esperançador per als olotins, que van sorprendre el Barça B en la pressió i van construir dues bones oportunitats ben matineres. Abans del minut 10, els seus dos davanters, Marcel Serramitja i Diego Sánchez, ja havien disparat a la porteria d'Ortolá. La més clara, la del murcià, que, tot sol a la frontal de l'àrea, va rebre una bona passada del cellerenc, però va enviar el xut a pocs centímetres del pal dret blaugrana. El tòpic diu que qui perdona ho paga. I, com que en una situació de crisi les desgràcies mai no vénen soles, l'Olot ho va comprovar de seguida. No va tenir temps d'assaborir les dues arribades que ja va rebre una patacada considerable. Segurament, va ser injusta, però els errors mai no són gratuïts. En un intent de sortir amb la pilota jugada, Blázquez va fer una passada massa curta a la defensa, Salva Chamorro la va interceptar i va assistir Kaptoum, que es va quedar davant de Wilfred i no va fallar, tot i que el porter va arribar a tocar la pilota (11'). L'1-0 va deixar l'Olot tocat i el Barça B ho va aprofitar per fer-se amo i senyor del matx. Va arribar a tenir el 70% de la possessió, però no ho va traduir en ocasions gaire clares a la porteria olotina. L'única gran excepció va ser un xut al pal de Perea. De fet, va ser la primera i l'última vegada que el manxec va crear perill a l'àrea del seu exequip. Ni Perea, ni Romera ni Salva Chamorro no van ser protagonistes del joc del Barça B. La defensa de l'Olot sempre els va vigilar de prop. Ara bé, on va patir de veritat el conjunt visitant va ser al mig del camp. Xemi va fer un partit de matrícula d'honor i, escudat per Kaptoum i Samper, va dominar la zona ampla. A mesura que van passar els minuts, l'Olot es va autoconvèncer que tenia possibilitats d'emportar-se alguna cosa del Mini. La victòria cada vegada es feia més complicada, però l'empat va ser possible fins al final. Djak, amb un xut sec des de lluny, va avisar Ortolá, que es va haver d'estirar, i David Bigas es va convertir en una peça clau. En el 63', Reverter es va lesionar i Rodri va haver de moure fitxa. Molt perjudicat per les baixes, l'entrenador va apostar per Bigas, que va fer avançar la posició de Luismi i es va situar de lateral. L'empordanès, fresc, va ser l'autor de dues bones centrades consecutives que van buscar un destinatari a dins l'àrea. Una el va trobar: Marcel Serramitja va rebre la pilota a la frontal de la petita, va tenir temps de controlar-la i de fer mitja volta, però la seva rematada, massa tova, va anar a parar a les mans del porter. Va ser l'ocasió més clara d'un Olot que va acabar jugant amb Vallho de davanter centre i que va veure com el Barça B el sentenciava en el temps afegit. Wilfred va sortir malament de l'àrea i l'extrem Juan Cámara va marcar a porteria buida.

BARÇA B 2 OLOT 0

BARÇA B: Ortolá; Palencia, Gumbau, Rodri Tarín, Moi Delgado; Samper, Kaptoum (Fali, 60'), Xemi; Romera, Perea (Ros, 83') i Salva Chamorro (Cámara, 71'). OLOT: Wilfred; Blázquez, Jose, Rojas, Luismi; Djak (Abel, 78'), Hèctor Simon, Sana (Vallho, 86'), Reverter (Bigas, 63'); Marcel Serramitja i Dieguito. GOLS: 1-0 (11') Kaptoum. 2-0 (90') Cámara. ÀRBITRE: Bosch Domènech. T.G.: Cap. PÚBLIC: 1.035 espectadorst.

BON INICI

Abans dels deu minuts, Marcel i Diego ja havien posat a prova el porter Ortolá

REMAR PER A RES

L'Olot va buscar l'empat fins al darrer moment però el Barça B va sentenciar (90')

Dos canvis en l'onze titular i nous contratemps

El tècnic de l'Olot va introduir dos canvis en l'equip titular respecte a la setmana passada. Reverter i Marcel van entrar en el lloc de Mousa i Uri Santos. I és que la convocatòria de l'equip de la Garrotxa va ser sorprenent, ja que per completar la banqueta Rodri va haver de cridar Allal, del juvenil. L'Olot no va poder comptar amb Gato i Sergio Ortiz, i a última hora també van ser baixa Uri i Mousa. En el cas del davanter garrotxí, un cop al taló que arrossega des del partit contra el Lleida li va impedir jugar, mentre Mousa, amb problemes musculars a l'abductor, va descansar per precaució i per evitar mals majors. Antonio Rodríguez va explicar al final del partit que està previst que aquests dos últims lesionats es puguin recuperar a temps de cara al decisiu enfrontament de la propera jornada a casa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)