Girona

“Em quedo amb l'esperit de l'equip”

Pablo Machín Entrenador del Girona

El Girona va veure tallada la sèrie de tres victòries seguides a Montilivi, però probablement a més d'un la versió que va ensenyar ahir l'equip el va deixar més satisfet que algun triomf. “La llàstima és que, de sensacions, no se'n viu. Hi ha empats amb gust de derrota i altres, com el d'avui, amb gust de victòria”, va dir Pablo Machín, que va destacar l'esforç que han de fer els seus homes per sumar punts. “Al final hi ha una ocasió molt clara de Cristian, que ens hauria donat el triomf, però en tot cas jo em quedo amb l'esperit d'aquest equip. Amb aquesta línia, el que és difícil és explicar com no tenim més premi. Ens costa sang, suor i llàgrimes cada punt.”

A Machín ja no li va desagradar la primera part. “Me n'he anat al descans content amb el treball. La llàstima és que a la primera mínima ocasió ens han penalitzat.” En la segona part, i malgrat jugar amb un home menys, el Girona va intensificar el domini a còpia d'empenta i intensitat. “No és fàcil jugar a aquest ritme. Si el Nàstic ha estat inferior és per mèrit del Girona. Hem estat valents, hem pressionat a camp rival i no hem deixat que es fiquessin al nostre. La valentia d'aquesta proposta de futbol ha tingut el premi d'un puntet”, va explicar el de Gómara, que va revelar què havia dit als seus homes durant el descans: “Que no ens endarreríssim, que arrisquéssim en l'un contra un i sobretot que pressionéssim al davant. Era més qüestió d'apel·lar a l'esperit i el caràcter de l'equip que a qüestions tàctiques, perquè ho estàvem fent bastant bé.” El tècnic local no acabava de compartir que el Nàstic hagués estat massa especulador: “Imagino que els anava bé que nosaltres estiguéssim obligats a anar amunt perquè tenen velocitat. Però crec que no els hem deixat fer el seu plantejament.”

Les grogues a Lekic

Machín va valorar les dues grogues molt seguides (16' i 20') que va veure Lekic i que van condicionar el partit. “Em fot que en el minut 20 quedem amb un de menys. No sé si s'haurà llançat a l'àrea, però amb els àrbitres passa sovint que, si no caus, no marquen falta. No sé si hauria de ser targeta o no, però la que no ho havia de ser és la primera. El rival li fa dues obstruccions. Pot ser falta de qualsevol dels dos, però en cap cas targeta.”

Machín també va valorar el debut de Cristian Herrera –“l'he vist bé, ha treballat i ha complert; imagina't si acaba marcant”– i de Maffeo: “Ha entrat a l'esquerra, que no era la seva posició, però el teníem com a recurs i ens ha interessat quan tocava defensar una mica més i tenint Jean Luc al davant.” El tècnic va destacar també la relació amb l'afició, qüestionada en anteriors partits: “La comunió, avui sí, ha estat perfecta. També han estat un encert els aplaudidors que s'han repartit”.

LA RECOMPENSA

“És difícil explicar com no tenim més premi. Cada punt ens costa sang, suor i llàgrimes”

LA SEGONA PART

“No és fàcil jugar a aquest ritme. La valentia ha tingut el premi d'un puntet”

L'EXPULSIÓ

“La targeta que no ho havia de ser és la primera. El rival li fa dues obstruccions”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)