2a divisió FEF

Des del límit del precipici

Obligats. Els resultats de la jornada deixen l'Olot en llocs de promoció de descens, però amb la mateixa puntuació que el primer equip que baixaria

L'Olot passarà la setmana en llocs de promoció de descens a tercera després dels resultats de la jornada 23. La derrota dels garrotxins al camp del Barça B (2-0) de dissabte, combinada amb el els tres punts sumats per l'Olímpic de Xàtiva, deixava l'Olot al límit del precipici i ben pendent del que feien rivals com la Pobla de Mafumet o el Llevant B. Finalment, ni el conjunt tarragoní ni el filial dels granotes van poder puntuar i això ha evitat que l'equip d'Antonio Rodríguez caigui en llocs de descens directe. Això sí, les alarmes estan enceses, ja que l'Olot té els mateixos punts que els dos primers equips que baixarien ara mateix, la Pobla i el Llevant B, tots dos amb 23 punts.

El vestidor, conjurat

Conscients de la gravetat de la situació, la plantilla olotina té molt clar que el partit de diumenge que ve a casa serà una verdadera final, i així ho van explicar tot just acabar el partit del Mini Estadi: “Estem patint moltes decepcions però ens hem d'aixecar. Contra el Badalona ja no valen ni els empats, només serveixen els tres punts”, va analitzar Diego.

En la mateixa línia es va expressar Hèctor Simón, que també va remarcar la decepció per no correspondre a la fidelitat de l'afició: “Hem d'aixecar el cap, i ho volem fer a casa per donar una alegria a la nostra gent.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)