2a divisió FEF

Més pedres en el camí d'espines

Baixes d'última hora. L'Olot va haver d'afrontar el duel contra el Barça B amb les baixes de Gato, que no va poder arribar a temps al matx; Sergio Ortiz, que estarà tres setmanes de baixa; Mousa i Uri Santos, dos homes vitals en l'onze

A l'Olot poques li ponen, i en les últimes jornades ho està notant pel que fa als resultats, pèssims, i a les lesions d'última hora que ha d'afrontar el seu tècnic, Antonio Rodríguez, Rodri. En el matx contra el Barça B al Miniestadi (2-0), el de Sant Feliu de Llobregat va veure com Gato era baixa, quan semblava que havia d'estar disponible després de rebaixar el termini en la seva recuperació del trencament al bíceps femoral; Mousa Bandeh tampoc hi va poder ser per un cop a la cuixa, Uri Santos per problemes al turmell i Sergio Ortiz per un trencament al bessó. Les baixes, significatives totes, van obligar Rodri a improvisar un onze tan competitiu com fos possible amb l'entrada de Reverter a l'extrem esquerre –la seva falta de ritme va fer que en el 60' tingués rampes als bessons i fos substituït– i de Marcel a la punta d'atac juntament amb Diego Sánchez. Això va provocar que a la banqueta hi hagués August com a porter reserva i Bigas, Vallho, Abel i Alal, és a dir, una falta de pólvora que en cas d'anar amb el marcador en contra impossibilitava qualsevol reacció en forma de revulsiu.

Per al partit contra el Badalona, Rodri podria recuperar Uri Santos i Gato, mantindria el dubte de Mousa fins a darrera hora, però tindria la baixa segura d'Ortiz, que estarà allunyat dels terrenys de joc tres setmanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)