2a divisió FEF

“Vull guanyar com sigui, sóc un futbolista de contacte”

2a divisió B. Amantini tornarà a jugar després d'una sanció de tres partits

Després de complir tres partits de sanció, aquest diumenge Juan Pablo Amantini podrà tornar a jugar. Ben segur que ho farà, per les baixes que té la defensa del Badalona i, si hem de fer cas del que es va sentir diumenge a la sala de premsa de Montigalà, per la confiança que li té l'entrenador. “La gent critica Amantini, però quan no hi és jo em cago en tot. És el que hi posa el que cal posar-hi”, va manifestar Manolo González. Durant els disset partits que ha jugat aquesta temporada, el central ha vist dotze targetes grogues i dues de vermelles. “A principi de temporada vaig tenir uns problemes personals que em van fer estar més tens que de costum, és possible que això hi influís. Però aquesta sanció de tres partits suposa un punt d'inflexió”, va assegurar a aquest diari.

Pel que fa a les crítiques que rep, l'argentí és concloent: “Sempre m'ha passat que m'han atribuït una fama que no sé si és justa o no. Jo sóc molt competitiu i surto a guanyar com sigui. M'agrada el futbol de contacte. Però he anat millorant, no tinc res a veure amb el que era. Abans ho passava malament, ara m'és igual si se'm critica”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)