Territorial

Un tram per no fallar

1a catalana. Cinc dels sis representants gironins en la categoria reprenen la lliga després de l'aturada. Sumar com més punts millor ara, determinarà les possibilitats finals de cada un

Torna la primera catalana i els representants gironins de la categoria s'hi posaran ben d'hora, i és que cinc dels sis equips de la demarcació jugaran els seus enfrontaments corresponents a la vintena jornada en els partits avançats d'avui. El Farners i el Girona B seran els únics que s'enfrontaran entre ells (a les 16 h, al municipal de Santa Coloma), en un duel entre dos equips que lluiten per sortir de les últimes posicions de la classificació. Els de Santa Coloma fa tres jornades que no perden –han sumat set punts de nou possibles– i sembla que, a poc a poc, carburen per escalar posicions i abandonar la cua. El Girona B va obtenir un triomf balsàmic en la darrera jornada, abans del descans per carnaval, que va renovar el crèdit del seu tècnic, Nacho Castro. Els gironins, setzens, una posició més avall que els colomencs –tots dos, però, amb els mateixos punts (20)– tenen plantilla suficient per mirar amunt i, si l'encert els acompanya, salvar-se sense patiments.

En un altre duel amb representació gironina, la Jonquera visita l'Avià (també a les 16 h). Els jugadors dirigits per Axel Vizuete es podrien situar líders provisionalment si el Lloret impedeix la victòria al Manresa –els selvatans reben els del Bages, a les 16 h– i l'Horta tampoc no venç al camp de l'Andorra, en l'únic duel avançat sense representació gironina. Anecdòtic ja que la igualtat és màxima, els jonquerencs presentarien candidatura a estar a la part alta en un tram decisiu del campionat per sumar punts i situar-se bé de cara a la recta final.

Finalment, l'Abadessenc, últim a dotze punts de la salvació, rep el Martinenc, instal·lat a la zona mitjana del grup. Els de Sant Joan s'han mostrat forts a casa –han sumat nou dels deu punts davant la seva afició– i intentaran allargar l'esperança de tenir possibilitats de permanència.

JA HI SÓN

La Jonquera podria ser primera provisionalment si guanya i l'Horta i el Manresa no

LA SALVACIÓ

L'Abadessenc, més fort com a local, voldrà mantenir possibilitats, encara que remotes

EL DUEL GIRONÍ

Amb els mateixos punts (20), el Farners i el filial del Girona lluiten per sortir del pou
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)