2a divisió FEF

Un mite, sense discussions

Retrobament. Craviotto tornarà a jugar a l'Hospitalet per primera vegada com a visitant després de set anys vestint la franja. Discutit a la Creu Alta, és adorat a la ribera del Llobregat

Quan Carlos Craviotto tanca els ulls i recorda els seus dies a l'Hospitalet, imagina els seus aficionats corejant el seu nom. Però els obre i la realitat és molt diferent. Craviotto s'ha convertit en una figura discutida pels de la Nova Creu Alta, sempre exigents amb els seus i que rebaten cada partit del lleidatà amb crits reclamant la tornada de David de Navas. Craviotto tornarà a sentir la calor dels seus exaficionats perquè tornarà per primera vegada a l'Hospitalet després de set temporades, aquest cop com a visitant.

Craviotto és el segon jugador que més partits ha jugat en la història de l'Hospitalet. “Serà un partit molt especial, són set anys en el club i em retrobaré amb molts amics”, diu el porter lleidatà, que reconeix que “serà bonic”: “No hi he pensat gaire durant la setmana perquè estem concentrats a jugar l'enfrontament, però segur que quan vagi allà tindré moltes sensacions diferents.”

Un partit decisiu

A banda del component emocional, el Sabadell viurà demà (18.30 h, Esport 3) un partit molt important a efectes classificatoris. “Si dissabte no aconseguim la victòria, ens allunyarem bastant [de la zona de promoció d'ascens] i després serà molt complicat. A partir d'ara, tots els partits seran com finals”, admet el porter, que no s'explica l'encert dels rivals i la falta d'encert del seu propi equip: “Arriba un moment que no saps què pensar. El gol de l'altre dia contra l'Espanyol, l'analitzes i tampoc pots extreure massa conclusions perquè hi ha dos rebots. Hem millorat molt a darrere, concedim molt poc però ens està faltant una mica de sort a la nostra porteria.”

Craviotto també tem el seu rival, el reforçat Hospi: “Han fitxat els dos Cristian (Alfonso i Gómez), que vénen de primera divisió; Prior, un jugador amb molt ofici... S'han reforçat molt bé i serà un enfrontament completament diferent del que vam jugar aquí, en què vam fer un dels millors partits de la temporada”, reconeix el porter arlequinat.

UN MITE

7
Temporades.
Craviotto ha jugat dues temporades a tercera divisió i cinc a segona B amb la franja.

LES REACCIONS

Serà un partit molt especial, són set anys en el club i em retrobaré amb molts amics
Carlos Craviotto
porter del sabadell

TOCANT L'ÈXIT

2
Promocions d'ascens a segona A.
Craviotto va estar a punt de pujar en dues ocasions.

SEGON RÈCORD

286
Partits.
És el segon jugador amb més partits en la història del conjunt riberenc.
No hi he pensat gaire durant la setmana perquè estem concentrats, però segur que quan sigui allà tindré moltes sensacions
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)