Territorial

No es volen rendir

1a catalana. L'Abadessenc supera el Martinenc en una gran segona meitat i suma tres punts per seguir somiant en la permanència

L'Abadessenc segueix resistint i cada setmana incrementa els motius per creure en el miracle de la salvació. Els de Dani Juvany van superar ahir el Martinenc, i van sumar el tercer triomf a casa en els últims quatre partits. Els ripollesos van arrencar concentrats, però no van aconseguir marcar diferències en la primera meitat contra un Martinenc cohibit, amb més a perdre que a guanyar. De fet, en la primera part, cap dels dos equips va tenir bones ocasions. En la segona, el guió va canviar. L'Abadessenc va trobar la manera d'arribar amb perill a l'àrea barcelonina i es va llançar a buscar la victòria, que es va començar a fer realitat en el 59' quan un refús de la defensa a la frontal va caure als peus de David Martín, que, amb un gran xut, va obrir la llauna. Amb la moral pels núvols, el domini local es va intensificar i Trulls no va fallar a la seva cita amb el gol i va fer el 2-0 a la mitja volta i va deixar el partit sentenciat (70'). El gol d'Arranz en l'afegit no va evitar que l'Abadessenc sumés els merescuts tres punts.

ABADESSENC2

ABADESSENC: Genís, Pajares, Nil Coll, Trulls (Illa, 86'), Lluc (Francis, 56'), Edgar (Sergi, 90'), Berenguer (Buba, 68'), Massegú, Latorre (Dani, 74'), Fitó i David Martín. MARTINENC: Carulla, Diego (Poche, 90'), Galeano, Fran, Xavi Pérez, Fernando (Murillo, 56'), Édgar, Kilian (Tamba, 56'), Marc Esteban (Aleix, 74'), Silver (Faro, 74') i Arranz. GOLS: 1-0 (59') David Martín. 2-0 (70') Trulls. 2-1 (94') Arranz. ÀRBITRE: Álvarez Ubric. T.G.: als locals Pajares, Edgar, David Martín i Dani; i als visitants Xavi Pérez i Murillo. PÚBLIC: Uns 200 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)