2a divisió FEF

El Reus rescata un punt

2a divisió B. El conjunt roig-i-negre, dominador, va empatar al camp de l'Atlètic Llevant amb un gol de penal de Colorado en el minut 94

AT. LLEVANT1

ATLÈTIC LLEVANT: Koke, Zubiri, Artabe, Calvo, Jair, Valiente, Traver (Forner, 87'), Pepelu (Manu, 52'), Delgado, Víctor Alonso i Nanclares (Luca Ferrone, 82'), REUS DEPORTIU: Èdgar Badia; Cassama (Samu, 73'), Alberto, Dinis, Moyano, López Garai (Colorado, 77'), Haro, Ramon Folch, Edgar Hernández, Vitor i Fran Carbia (Fernando, 77'). GOLS: 1-0 (44') Delgado, de penal. 1-1 (94') Colorado, de penal. ÀRBITRE: Sureda Cuenca. T.G.: Als locals Pepelu, Valiente, Traver i Calvo; i als visitants Moyano, Vitor i López Garai. COMENTARI: Tot i que un empat al camp de l'Atlètic Llevant pugui semblar un botí un xic escàs, ateses les circumstàncies, el Reus va tornar ahir de Bunyol amb satisfacció pel punt sumat. El conjunt de Natxo González, dominador i mereixedor de la victòria, va veure com un penal més que dubtós al límit del descans condicionava tot el partit. Abans d'aquesta pena màxima, transformada per Delgado (44'), els roig-i-negres van generar més perill, tot i que el fort vent i la decisió de l'àrbitre d'anul·lar un gol a Fran Carbia –que havia rematat en posició legal– van impedir que el 0-1 arribés. Després de la represa el Reus va acaparar la possessió i les ocasions contra un Llevant molt conformista. Els del Baix Camp, però, van topar reiteradament amb les grans aturades de Koke. El porter granota, això sí, no va poder fer res per evitar el gol de l'empat arran d'un altre penal més que discutit. L'encarregat de transformar-lo va ser Álex Colorado, que va situar l'empat en el marcador en el minut 94, just abans l'àrbitre assenyalés el final. El Reus, amb tot, va evitar una segona ensopegada que hauria generat força dubtes entre la parròquia roig-i-negra.