2a divisió FEF

Un bon Hospi no és suficient

2a divisió B. El conjunt riberenc va empatar contra el Sabadell malgrat generar més ocasions de perill i continua encallat a casa

L'Hospitalet va donar continuïtat a la millora que va mostrar la setmana passada a Badalona, però això no va ser suficient per trencar la ratxa de quatre mesos sense guanyar davant de la seva parròquia. Els de Martí Cifuentes van topar amb un Sabadell d'allò més eficient, ja que va aprofitar l'única ocasió de gol, un penal, per obrir la llauna. Després va tocar remar contra corrent. Els arlequinats van ser superiors en la primera mitja hora i, en el 22', van avançar-se gràcies a un penal sobre Eloy Gila que Marc Fernández va transformar, i es va treure així l'espina de la pena màxima fallada quinze dies enrere al camp de la Pobla. Amb el pas dels minuts, l'Hospi va imposar la seva llei i va dominar. De fet, Xavi Puerto gairebé empata amb una rematada acrobàtica que va topar amb la fusta (37'). Després de la represa els riberencs van mantenir el control i, d'aquesta manera, va arribar l'empat. En el 53', Miki va aprofitar una incursió de David López en atac per batre Criaviotto. L'1-1 va esperonar encara més l'Hospi, però la manca d'encert va impedir al conjunt del Barcelonès aconseguir una recompensa més gran.

L'HOSPITALET1

L'HOSPITALET: Aulestia, Dani Fernández, David López, Sierra, Savall, Prior, Miki (Tià Sastre, 68'), Cristian Gómez (Iván Guzmán, 81'), Puerto, Corominas i Christian Alfonso (Toledo, 88'). SABADELL: Craviotto, Pastells, Valentín, Lucas Viale, Alcañiz, Yeray, Adri Díaz (Batanero, 65'), Marc Fernández, Bruno, Eloy Gila (Pirulo, 78') i Manel (Osado, 65'). GOLS: 0-1 (22') Marc Fernández, de penal. 1-1 (53') Miki. ÀRBITRE: Hernández Lorenzo. T.G.: Als locals David López, Sierra i Prior; i als visitants Alcañiz i Osado. T.V.: Al visitant Bruno (88'), doble amonestació. PÚBLIC: Uns 650 espectadors.

ELS VESTIDORS

Sóc autocrític. Hem jugat prou bé en algunes fases, però li hem de donar continuïtat durant més minuts
Martí Cifuentes
ENTRENADOR DE L'HOSPITALET
Ens ha faltat determinació al davant, però estic satisfet perquè puntuar a fora sempre és complicat
Miguel Álvarez
entrenador del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)