Territorial

Cop dur per a la Jonquera

1a catalana. L'equip de l'Alt Empordà va caure a Avià en el tram final del partit, després d'haver igualat el gol inicial del conjunt local

La Jonquera cedeix terreny en la part alta de la classificació després de caure derrotat contra l'Avià, que va imposar-se amb un gol de Toni a les acaballes del partit. En un duel força intens, l'equip altempordanès va sorprendre amb una pressió alta i va dificultar la sortida de pilota de l'equip local, però finalment no va poder aconseguir treure un resultat positiu. El conjunt d'Àxel Vizuete no va gaudir d'ocasions clares fins passada la primera mitja hora de partit. Amb el marcador sense gols, va acabar una primera meitat dominada per l'equip local. Després del pas pels vestidors, van arribar els gols. L'Avià va estrenar el marcador en el minut 62 mitjançant un gol de Josep, després d'una centrada des de la banda dreta. La Jonquera, però, va empatar el partit gràcies a una bona rematada de Ruiz en el minut 73. L'equip local va seguir buscant la victòria i va aconseguir el premi en el 86', amb un gol de cap del defensor Toni. L'Avià suma ja 34 punts i supera la Jonquera, que queda un punt per darrere.

AVIÀ2

AVIÀ: Sergi, Edu, Toni, Torres, Josep Casasayas, Miki (Oriol, 84'), Gigi, Noguera (Pablo, 77'), Arnau (Dalmau, 81'), Max (Peke, 77') i Pol. LA JONQUERA: Toni Montero, Edile, Massó, Alforcea, Rama (Henry, 65'), Compte (Chacón, 81'), Bena, Tidiane, Gerard Muñoz (Bassols, 55'), Fran Pérez (Vergara, 46') i Ruiz. GOLS: 1-0 (62') Josep Casasayas. 1-1 (73') Ruiz. 2-1 (86') Toni. ÀRBITRE: Miguel Ángel Moreno Villaécija. T.G.: Al local Gigi i al visitant Rama. PÚBLIC: Uns 200 espectadors al municipal Alfons Gonfaus d'Avià.