2a divisió FEF

Un càstig del tot excessiu

Derrota a Sant Adrià. L'Espanyol B genera més perill, però perd contra un Balears que va ser molt més eficient i va fer tres gols

L'Espanyol B no va poder donar continuïtat a la victòria de diumenge passat a la Nova Creu Alta i, tot i generar nombroses ocasions, va claudicar contra un Atlètic Balears sòlid i eficaç. I és que, sense generar gaire perill, els mallorquins van imposar la seva llei contra un filial que, just quan tenia l'empat a tocar, va veure com els visitants, aprofitant una protestada decisió arbitral, sentenciaven. D'entrada, qui més va proposar sobre la gespa va ser l'Espanyol, que s'apropava a l'àrea visitant. Va mancar, això sí, el punt de clarividència que cal per obrir la llauna. Aquest encert va tenir-lo, en canvi, l'Atlètic Balears, que va avançar-se en el minut 14, quan Rubén Jurado va aprofitar un refús després d'un córner per superar Ualoloca. Amb el 0-1, els de casa no van abaixar els braços i Dalmau, per partida doble, va estar a punt de sorprendre Vicenç. Primer, però, va rematar desviat i després va topar amb la intervenció del porter. I, en el 32' va arribar una nova galleda d'aigua freda. En una acció d'atac visitant, Fullana va rematar al fons de la xarxa una assistència de Jurado. Carles Soria, en el 66', va insuflar vida amb una rematada a la mitja volta, però el filial blanc-i-blau va acabar sucumbint deu minuts després, quan l'àrbitre va expulsar Lluís per una falta a la frontal de l'àrea i Xisco la va aprofitar per establir l'1-3 amb què s'arribaria al final.

AT. BALEARS3

ESPANYOL B: Ualoloca, Carles Soria (Robert, 84'), Iago, Aarón, Lluís, Marc Roca, Pibe (Ripoll, 58'), Álex Serrano, Dalmau, Rufo i Borjita (Entrena, 45'). AT. BALEARS: Vicenç, Micha, Juanjo, Malik, Biel, Esteban, Xisco (Thilo, 85'), Bruno (Kike, 61'), Chando (Rodri, 90'), Fullana i Rubén Jurado. GOLS: 0-1 (14') Rubén Jurado. 0-2 (32') Fullana. 1-2 (66') Soria. 1-3 (78') Xisco. ÀRBITRE: Pinto Herrera. T.G.: Va amonestar als locals Álex Serrano, Rufo i Ripoll; i als visitants Bruno i Xisco. T.V.: A Lluís (76'), directa. PÚBLIC: Uns 800 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)