2a divisió FEF

Recompensa minsa

Marcador per encetar. El Lleida Esportiu acapara les millors ocasions de perill, però acaba empatant sense gols al feu de l'Alcoià

El Lleida va afermar la tercera posició al camp de l'Alcoià en un partit en què els blaus van merèixer més. I és que els d'Imanol Idiakez van tenir les millors ocasions, sobretot un xut d'Urko Arroyo que va desviar un jugador local amb el cap en el minut 36 i una canonada de Marc Martínez poc després (41'), en què la fusta primer i el porter local després van intervenir de forma salvadora. En el segon temps, l'Alcoià va fer intervenir més Ivan Crespo, que va estar encertat desviant un xut de Liberto i una rematada a boca de canó de Rubén Ramos (71'). La segona ocasió ja havia arribat quan els de casa jugaven amb deu per l'expulsió de Fran Miranda. Tot hauria pogut canviar en el temps afegit, quan l'àrbitre va anul·lar un gol a Carlos Rodríguez per un fora de joc molt protestat pel tècnic Imanol Idiakez.

ALCOIÀ0

ALCOIÀ: Marc Martínez, Mode (Luismi, 85'), Mongil, Mario Fuentes, Miranda, Salvador, Navarro, Javi Rubio (Anaba, 91'), Alfaro, Rubén Ramos (Devesa, 72') i Liberto. LLEIDA ESPORTIU: Ivan Crespo, Óscar Rubio, Arnau, Ekhi (Doncel, 83'), Molo, Toño, Julen Colinas, Albístegui, Vega (Carlos Rodríguez, 77'), Urko Arroyo (Rami, 89') i Marc Martínez. ÀRBITRE: Sánchez Villalobos. T.G.: Al local Marc Martínez i als visitants Ekhi, Albístegui i Doncel. T.V.: Al visitant Fran Miranda (67'), doble amonestació. PÚBLIC: 3.280 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)