Territorial

Obtenen un punt contra el líder

1a catalana. L'Escala aconsegueix un bon punt contra el Vilassar en un matx amb alternatives que hauria pogut caure del bàndol escalenc

L'Escala necessita sumar com sigui per allunyar-se de la zona baixa, però contra el líder els de Pitu Batlle van acabar donant per bo l'empat. I, sobretot, tenint en compte que els escalencs no es troben en el seu millor moment de forma i que en les properes jornades es jugaran la vida contra rivals directes. El Vilassar va arrencar decidit a sumar tres punts i en els primers minuts va tenir contra les cordes als blaugrana, que van resistir com van poder. Amb el pas dels minuts els de Pitu Batlle van anar millorant i abans del descans Teixidor va tenir una bona ocasió, però la seva rematada en semierrada es va estavellar al pal. La segona meitat va tenir alternatives per als dos equips i molta intensitat. Manga va tenir l'ocasió més clara del Vilassar en el 74', però en els últims deu minuts, amb els visitants amb un home menys per l'expulsió de Sergio, Teixidor va disposar de dues grans ocasions, però no va estar gens encertat de cara a porteria.

L'ESCALA0

L'ESCALA: Carles, Lluís Ferrer (Negre, 46'), Ricard Ferrer, Molinas, Jam (Muniesa, 70'), Teixidor, Mir (Roca, 62'); Pepu Soler (Quintanilla, 70'), Feixas (Agustí garcia, 70'), Gasull i Nil Pàmies. VILASSAR DE MAR: Imanol, Javi, Edu, Peque, Benito, Tejero, Jose Sanchez (Àlex, 71'), Sergio, Masip, Manga (Raúl, 76') i Marcel (Arnau, 87'). ÀRBITRE: Fernández Quintero. T.G.: als locals Negre, Ricard Ferrer i Roca; i al visitant Edu. T.V.: al visitant Sergio (80') per doble amonestació. PÚBLIC: Uns 250 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)