Territorial

Una derrota molt cruel

Divisió d'honor juvenil. El Girona cau al camp del Sant Andreu en un partit en què els gironins van haver d'afrontar tota la segona part amb un home menys

El Girona torna a estar en zona de descens després de perdre ahir el camp del Sant Andreu en un partit condicionat per les decisions arbitrals, i en què una primera meitat molt moguda va decantar el matx del bàndol barceloní. El partit es va posar costa amunt ben aviat, quan en el minut 4 el col·legiat va xiular un penal molt rigorós a favor del Sant Andreu que va transformar Alberto. Tot i el gol encaixat, la reacció gironina va ser bona i amb el control del partit Àlamo va aconseguir empatar abans del quart d'hora (14'). Però quan millor estava el Girona, van aparèixer les debilitats, i els quadribarrats les van saber aprofitar. En dues errades defensives, primer Jose (22') i després Jalao (37'), van aprofitar per situar el 3-1 al marcador. Altre cop, el Girona va haver d'anar a contracorrent, però ho va saber gestionar i novament Àlamo, que està en ratxa, va retallar la distància en el minut 43. Just després, però, es va decidir el partit amb l'expulsió d'Abde per dues targetes grogues (44'). Tot i afrontar tota la
segona part amb deu, el
Girona no va concedir ni una ocasió més al Sant
Andreu. En atac, però, tampoc van poder fer gaire, tot i que Bargalló va estar a punt de fer l'empat en el temps afegit, amb un xut que va sortir alt.

SANT ANDREU3

SANT ANDREU: Joan, Víctor, Sergi, Joel, Méndez, Kevin, Jose, Juanjo (Iker, 80'), Jalao, Alberto (Kiss, 74') i Joel (Xala, 67'). GIRONA: Pol, Guillem, Caste (Curu, 80'), Abde, Mas (Pimentel, 63'), David (Torres, 83'), Puig, Blay, Bargalló, Sala (Joel, 46') i Àlamo. GOLS: 1-0 (4') Alberto, de penal. 1-1 (10') Àlamo. 2-1 (22') Jose. 3-1 (37') Jalao. 3-2 (43') Àlamo. ÀRBITRE: Garcia Verdura. T.G.: al local Jose. T.V.: al visitant Abde (44') per doble amonestació.