2a divisió FEF

Per la corda fluixa

Sense punteria. L'Olot perdona el Badalona en la primera meitat, ha de remar a contra corrent i salva un empat que no allunya cap fantasma

Ja fa setmanes i setmanes que els jugadors de l'Olot arrosseguen un maldecap terrible, d'aquells que t'ho fan veure tot fosc. No han abaixat els braços i l'han intentat combatre amb totes les seves forces; fins i tot, hi ha hagut dies que han estat molt a prop d'esborrar-lo, però la realitat és dura i mai no els ha marxat, fins al punt que ja s'ha fet del tot insuportable. Només es curarà amb una aspirina miraculosa i la part positiva és que existeix: és la victòria. La negativa és que aquesta no es compra, sinó que es guanya damunt d'un rectangle de joc on cal marcar més gols que l'oponent. Precisament, el que li ha faltat a l'equip de Rodri. L'entrenador no es cansa de recordar que el joc de l'Olot és bo, però també ha de lamentar que, a hores d'ara, no és efectiu. L'enèsim capítol de la història de sempre es va viure ahir a l'estadi municipal, on menys gent que mai aquesta temporada va patir una nova decepció en forma d'un empat que no soluciona cap problema. Sobretot en la primera meitat, l'Olot va ser superior al Badalona, però no el va poder superar. La falta de gol és alarmant, malgrat que els davanters mai no han deixat de tenir ocasions. Marcel Serramitja i Diego Sánchez treballen bé a la punta de l'atac i ho van tornar a demostrar només de començar. Tots dos van poder marcar en el primer minut de joc i van ser protagonistes d'un bon començament de partit. L'oportunitat més clara va ser obra de Marcel, que es va quedar a pocs centímetres del travesser. Passada la mitja hora de la primera meitat, Luismi va aparèixer per enviar una centrada perfecta al cap del cellerenc, que va intentar la rematada picada i li va sortir lleugerament alta. Ara bé, el Badalona va respondre de seguida amb un xut d'Eugeni que tampoc no va sortir gaire lluny dels tres pals de la porteria defensada per Wilfred. El conjunt escapulat mai no va quedar fora del partit. Potser va gaudir de menys ocasions, però sempre va demostrar que hi era i va ser còmplice d'una primera meitat entretinguda, oberta, sense gaire mig del camp i amb arribades constants a les dues àrees. En la segona, en canvi, el guió va ser diferent. En el 51', Eugeni va robar la cartera a Djak en una zona compromesa, va superar Jose i va batre la sortida de Wilfred amb la punta de la bota.
La reacció
A l'Olot li va costar una bona estona assimilar que anava per darrere en el marcador. Després del 0-1 va fallar passades incomprensibles i va navegar sense rumb, fins que es va començar a despertar. Morales va salvar dos bons intents de Diego i Gato, però ningú no va poder aturar el cop de coratge de Jose. Com si trobés a faltar les incursions per la banda que feia quan jugava de lateral, el central va aparèixer per la dreta amb tanta força que va arribar a l'àrea del Badalona i va cedir la pilota a Gato perquè fes la passada de la mort cap a Dieguito. Aquesta vegada, el davanter murcià sí que va trobar el camí del gol (74'). L'empat era un bri d'esperança per a l'afició, però no va durar gaire. Marcel es va retirar lesionat i, sense opcions atacants a la banqueta, Rodri va substituir-lo per Abel Solé. No només no va arribar la victòria, sinó que el pal va evitar que se l'emportés el Badalona, amb un xut de Sekou en el temps afegit. L'empat no va servir a ningú, i menys a l'Olot, que s'estarà tota la setmana en zona de promoció de descens. Ningú no pot predir el futur, però el present diu que l'equip garrotxí ha de fer molts equilibris per no caure al pou.

OLOT1

OLOT: Wilfred; Blázquez, Jose, Rojas, Luismi; Djak (Mousa, 56'), Hèctor Simon, Sana, Gato; Marcel Serramitja (Abel Solé, 76') i Dieguito. BADALONA: Morales; Akrong, Amantini, Carroza (Ibón, 44'), Fran Grima; Toni Lao, Maestre, Morgado (Olmeda, 70'), Enric Pi; Eugeni (Sekou, 77') i Óscar Muñoz. GOLS: 0-1 (51') Eugeni. 1-1 (74') Dieguito. ÀRBITRE: Caparrós Hernández. T.G.: al local Mousa i als visitants Amantini, Óscar Muñoz, Toni Lao i Enric Pi. T.V.: cap. PÚBLIC: 964 espectadors a l'Estadi Municipal d'Olot.

MATEIXA POSICIÓ

L'Olot es manté en la setzena plaça, que l'obligaria a jugar la promoció de permanència

Sana torna a l'esquerra i Gato, a l'onze inicial

L'entrenador de l'Olot, Antonio Rodríguez, Rodri, va fer només un canvi en l'onze respecte al del darrer partit al Miniestadi contra el Barça B (2-0). El tècnic de Sant Feliu de Llobregat va apostar per Gato, ja recuperat de la seva ruptura al bíceps femoral, que va ocupar la plaça d'Èric Reverter. L'entrada de Gato per la banda dreta va obligar Sana N'Diaye a situar-se de nou a la banda esquerra que tantes vegades ha ocupat aquesta temporada. En la llista de setze convocats va entrar-hi Mousa Bandeh, que no hi va ser en l'últim partit, però no Uri Santos, que es va perdre el segon enfrontament consecutiu per problemes en un turmell. La baixa del garrotxí va permetre a Marcel Serramitja tornar a sortir d'inici formant parella amb Diego Sánchez. I és que Serramitja està guanyant, a poc a poc, protagonisme en els esquemes de Rodri. El de la Cellera de Ter va disputar el setzè partit consecutiu, en què ha pogut fet dues dianes. A la banqueta hi van seure Abel Solé, David Bigas, Marc Vallho, Mousa i el porter suplent August.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)