2a divisió FEF

Rodri tindrà uns partits més per redreçar la situació

2a divisió B. La trajectòria de l'Olot comença a preocupar la junta directiva, que després de deu partits sense conèixer la victòria dóna l'últim marge a l'entrenador per reconduir l'equip

Preocupació. Aquest és el sentiment que hi ha en l'entorn de l'Olot i la junta directiva que encapçala el projecte iniciat ja fa més d'una dècada. El primer equip no carbura i des de fa jornades està enquistat en les posicions més baixes de la classificació, una situació que no agrada a ningú, i menys després d'haver confeccionat el pressupost més elevat de la història de l'entitat de la Garrotxa. El conjunt dirigit per Antonio Rodríguez, Rodri, encadena deu jornades sense conèixer la victòria –no guanyen des del 29 de novembre passat, contra l'Espanyol B, amb un gol de Sergio Ortiz en el darrer minut del matx– i està penalitzat per la falta d'encert en els metres finals. A través de la combinació i el control de l'enfrontament, els olotins generen ocasions de gol a l'àrea rival, però no tenen la punteria necessària per fer mal. I és que la malícia és un tret important en els equips de segona B, que tenen com a principal argument l'estratègia i l'efectivitat.

L'aval del treball

No és cap secret que la dedicació i les hores que Rodri destina a la planificació i el dia a dia del primer equip són interminables. Home de club i predisposat a tot, el tècnic viu els pitjors moments a l'Olot, immers en una situació pèssima des de l'inici del curs, una xacra que és massa grossa per a un equip que està convençut de tirar endavant la situació, però que cada vegada és més pla i fràgil. Rodri tindrà uns partits més per demostrar que el seu bloc pot fer un salt de qualitat i guanyar el primer matx fora de casa –fins ara, només han empatat sis partits i n'han perdut set, un de manera administrativa després d'una alineació indeguda al camp del Llevant B–. La Nova Creu Alta podria ser l'estadi que dicti sentència per a un entrenador que, tot i haver guanyat només quatre partits en les 25 jornades disputades fins ara, té el suport del nucli dur del vestidor, un element fonamental a l'hora de dilatar qualsevol decisió final.

L'entrenador de Sant Feliu de Llobregat ja va reconèixer al final del darrer partit contra el Badalona al municipal (1-1) que la seva estima al club fa diferent la relació que té amb l'entitat. “És una relació estreta, no és la normal entre un entrenador i qualsevol altre club de futbol. Ens falta materialitzar les ocasions que tenim, amb mi o sense mi s'haurà de fer per salvar-nos. Jo només vull que el club sumi els punts necessaris per mantenir-se, encara que hagi de venir a fer d'encarregat del material”, comentava Rodri davant els mitjans. El tècnic no va mostrar cap símptoma de debilitat, però sap que el crèdit mai és il·limitat. Menys en van tenir els anteriors entrenadors que han dirigit l'Olot des de l'inici de l'etapa a segona B –Vílchez va ser destituït després de nou jornades sense guanyar i Arnau Sala després d'haver sumat 14 punts en 14 jornades.

LA RATXA ACTUAL

L'Olot no guanya des del 29 de novembre passat, a casa contra l'Espanyol B (2-1)

LA NOVA CREU ALTA

El matx de diumenge que ve a les 12 h a Sabadell podria marcar un abans i un després
La punteria és el principal maldecap d'un equip que ha guanyat només 4 partits de 25
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)