2a divisió FEF

Una mala ratxa per fulminar

2a divisió B. L'Olot fa 320 dies que no guanya lluny del municipal, una sèrie de partits que han impedit als de la Garrotxa encadenar triomfs i escalar posicions en la classificació

L'Olot continua sense trobar la frescor i la regularitat que li han de permetre sortir del pou de la taula i respirar amb tranquil·litat per afrontar amb serenor cada un dels partits. La proposta de joc dels olotins és admirada per molts dels rivals, que en les opinions prèvies, o després dels enfrontaments, auguren un bon final per als de la Garrotxa, que veuen, això sí, com volen punts del municipal o es continua resistint la victòria fora de casa. L'equip dirigit per Antonio Rodríguez, Rodri, és l'únic equip de tot el grup tercer que encara no s'ha estrenat a domicili –entre tots els 80 equips de la categoria, només el Celta B i el Compostel·la, del primer grup; el Mensajero, del segon, i l'Almeria B i el Melilla, del quart, no ho han aconseguit–, fet que impedeix iniciar qualsevol ratxa positiva de resultats.

Ni contra els accessibles

L'Olot va visitar en la primera volta tots els camps del rivals més directes en la taula. Els olotins no van poder batre el Llosetí (1-0), el penúltim classificat, que en la jornada passada va vèncer el líder, el Vila-real B, a Es Puig (1-0); ni l'antepenúltim, la Pobla de Mafumet (2-2); ni el dissetè, el Llevant B (2-2) –aquest matx a efectes administratius va acabar 3-0 per una alineació indeguda d'Ismael Traoré en el lloc de Djak Traoré–, ni el quinzè, el rival just per sobre seu, l'Olímpic de Xàtiva (2-2). Es dóna la casualitat que en els empats a dos gols contra els rivals més directes, l'Olot va haver d'aixecar sempre un resultat advers, en els casos del Llevant B i l'Olímpic, de dues dianes. La falta de competitivitat en alguns enfrontaments lluny del municipal preocupa l'entorn del club, que espera un canvi de ritme de l'equip per evitar incrementar una ratxa que s'allarga a 320 dies –gairebé un any– sense guanyar a domicili.

L'aposta és clara. Els rivals directes hauran d'anar al municipal, d'on no poden sortir vius. Això, i esgarrapar alguna victòria fora de casa, serà la fórmula més fiable perquè l'Olot aconsegueixi el que s'ha convertit en el gran objectiu: la salvació.

VE DE LLUNY

L'Olot fa setze partits que no guanya a fora. Tres del curs 2014/15 i tretze d'enguany

TRIST HONOR

Els olotins són els únics del grup que encara no han sumat cap triomf lluny de casa

La Nova Creu Alta, un mal escenari per revifar-se

L'Olot visita diumenge a les 12 h la Nova Creu Alta de Sabadell. El conjunt dirigit per Rodri intentarà posar fi a la pèssima dinàmica fora de casa en un dels camps més complicats del grup tercer. A casa, l'equip arlequinat ha aconseguit vuit de les nou victòries que té en el seu compte i ha sumat 25 punts dels 36 que té en total. En l'apartat golejador, l'equip dirigit per Miguel Álvarez ha fet vint dianes davant la seva afició i només n'ha encaixat deu –a fora n'ha fet la meitat i n'ha rebut quinze en total.

Tot i no ser l'escenari ideal per revifar-se a domicili, l'Olot té l'exemple del darrer rival que va guanyar a Sabadell fa dues jornades, l'Espanyol B, que era fins llavors l'únic equip que no havia guanyat a fora, juntament amb els olotins, i va vèncer per la mínima els vallesans, que en els darrers partits han vist aturada la seva progressió i ja són a nou punts del play-off.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)