2a divisió FEF

La plantilla esclata

2a divisió B. Els jugadors del Reus fa tres mesos que no cobren i, veient que el club no està complint els terminis acordats, va trencar ahir el silenci per mostrar la seva preocupació

A l'estiu ja es va produir aquesta situació i el club la va solucionar

La plantilla del Reus ha anat aguantant fins que ahir va dir prou. Els jugadors del club roig-i-negre van decidir trencar el seu silenci després d'encadenar tres mesos sense cobrar i de veure com els compromisos que havia adquirit el club d'avançar una part del deute aquests dies no s'ha complert. El primer capità, Álex Colorado, escudat pels altres dos capitans –Ramon Folch i Jesús Olmo– i tota la plantilla, va llegir ahir al migdia un comunicat per deixar palès el malestar que hi ha entre els futbolistes i fer pública la seva situació de desempara després de no cobrar les nòmines del novembre, el desembre i el gener.

Tot i que des de l'arribada de Joan Oliver el projecte del club s'ha caracteritzat per la grandiloqüència del l'objectiu –ascendir l'equip a segona divisió A– i que el perfil de les incorporacions ho han demostrat, alhora de disposar de liquiditat hi ha hagut força problemes. I és que la situació que van exposar ahir els jugadors de la plantilla no és nova. A l'estiu ja es va viure un problema similar, i llavors des de la SAE es va complir, un cop va arribar una partida del pressupost que havia trigat més del compte a ser transferida. El missatge que es dóna des del club a la plantilla és que està passant el mateix que mesos enrere. De fet, es va dir als jugadors que aquesta setmana cobrarien una part del que es deu, i no ha estat així. Els dies, amb tot, han anat passant i la situació no ha canviat, fet que va propiciar la compareixença pública d'ahir.

El comunicat públic de la plantilla arriba amb l'equip en plena lluita per la primera posició amb el Vila-real B. Val a dir, això sí, que el conjunt de Natxo González es troba en un petit sot –2 punts dels últims 9– que espera trencar diumenge a casa, en què els roig-i-negres reben la visita d'un rival de la part alta com l'Alcoià. Tot i el moment econòmic delicat, des de la plantilla es va llançar un missatge de total compromís: “Jugarem amb entrega per respecte al club, als aficionats i a nosaltres mateixos.”


de resoldre el problema i puguem d'aquesta manera continuar competint en condicions normals per aconseguir els objectius.

- Per acabar, volem manifestar que continuarem prestant els nostres serveis amb la màxima professionalitat possible, anant als entrenaments i disputant els partits amb tota l'entrega, per respecte al club, als aficionats i a nosaltres mateixos.


- Que l'impagament del club està ocasionant als jugadors moltes dificultats per fer front a les necessitats bàsiques de qualsevol família. No resulta gens fàcil entrenar-se i competir cada setmana en aquesta situació i, tot i això, ho intentem i creiem que la classificació de l'equip n'és una bona mostra.

- Que desitgem fer pública la nostra situació amb la finalitat que tots junts –club, jugador i cos tècnic– siguem capaços

Comunicat públic dels futbolistes del Club de Futbol Reus Deportiu

Els jugadors del Club de Futbol Reus Deportiu volem manifestar:

- Que ens trobem al davant d'una situació econòmica molt greu com a conseqüència que el club ens deu les retribucions corresponents a les últimes tres mensualitats d'aquesta temporada, ja que no ha complert amb les dates acordades i és el segon cop que ens deuen mensualitats, tal com ja va passar l'estiu passat.- Que l'impagament del club està ocasionant als jugadors moltes dificultats per fer front a les necessitats bàsiques de qualsevol família. No resultat gens fàcil entrenar i competir cada setmana en aquesta situació i, tot i això, ho intentem i creiem que la classificació de l'equip n'és una bona mostra.- Que desitgem fer pública la nostra situació amb la finalitat que tots junts –club, jugador i cos tècnic– siguem capaços de resoldre el problema i puguem d'aquesta manera continuar competint en condicions normals per aconseguir els objectius.- Per últim, volem manifestar que continuarem prestant els nostres serveis amb la màxima professionalitat possible, realitzant els entrenaments i disputant els partits amb total entrega, per respecte al club, als aficionats i a nosaltres mateixos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)