2a divisió FEF

Un mal costum per estripar

Aire. L'Olot necessita sumar el primer triomf fora de casa contra el Sabadell si no vol caure en zona de descens directe. La Nova Creu Alta no serà un estadi fàcil per trencar la mala ratxa a domicili

L'Olot visita el Sabadell (a les 12 h), un dels rivals cridats a estar a la part alta de la classificació, que no ha trobat, però, la regularitat necessària per consolidar-s'hi. El conjunt de la Garrotxa es desplaça a la Nova Creu Alta amb la intenció de trencar la mala ratxa de partits fora de casa que s'allarga fins gairebé a un any sense vèncer lluny d'Olot. De fet, l'equip olotí és l'únic que no ha aconseguit fer-ho enguany en el grup tercer de la categoria, impossibilitant així una escalada de posicions en la taula des de l'inici de la competició. El Sabadell no serà un bloc fàcil de batre. I és que, tot i que en les darreres jornades els arlequinats s'han allunyat lleugerament de la part alta de la taula –dos punts dels últims dotze possibles, a més de dues derrotes consecutives davant la seva afició, contra el Cornellà i l'Espanyol B (0-1)–, el bloc dirigit per Miguel Álvarez disposa de futbolistes de renom, que lluitaran per apropar-se de nou a l'objectiu de l'entitat: “El Sabadell és un equip que, per nom i història, sembla obligat a estar a la part alta. El que passa és que el grup està molt pressionat, i una bona ratxa et fa veure-ho tot amb optimisme, i una de dolenta t'enfonsa en la taula”, comenta l'entrenador de l'Olot, Antonio Rodríguez, Rodri, que pel que fa als principals perills del contrincant analitza: “És un equip molt dinàmic, juga bé a futbol i té futbolistes en atac molt importants. A més, es pot veure clarament el segell de l'entrenador, per com ataca i com defensa. El Sabadell és un equip organitzat i ben treballat.”

L'Olot haurà de mostrar la seva millor versió si vol tenir possibilitats de puntuar a la Nova Creu Alta, un estadi de bones dimensions i herba natural: “És un dels camps amb més atractiu del grup i en escenaris semblants a aquest sempre hem ofert bones prestacions. Es veuran dos equips que aniran a buscar l'àrea rival i serà un duel vistós”, explica Rodri, que del fet que el seu equip faci gairebé un any que no guanya lluny del municipal d'Olot diu: “La gent que ens ha vist fora de casa pot explicar si hem estat a punt de guanyar o no en molts partits. Són circumstàncies i costa explicar-les. Si anem amb la idea de trencar l'estadística negativa de fora de casa anirem amb la mentalitat adequada.”

Per al matx d'aquest migdia, Rodri tindrà les baixes segures de Sergio Ortiz i Èric Reverter, tots dos lesionats, però podria recuperar i incloure en la llista de setze convocats Uri Santos, que ha participat en els dos darrers entrenaments previs a l'enfrontament entre els vallesans i els olotins, molt més necessitats.

LA PRÈVIA

El Sabadell és un equip molt dinàmic, juga bé a futbol i té futbolistes en atac molt importants. Es pot veure clarament el segell del tècnic
Si anem amb la idea de trencar l'estadística a fora de casa anirem amb la mentalitat més adequada
Rodri
entrenador de l'Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)