Territorial

Joan Corominas vestirà la samarreta del Girona B

1a catalana. El davanter, que va ser acomiadat del Palamós fa pocs dies, reforçarà la davantera del filial blanc-i-vermell, que lluita per abandonar les últimes posicions de la taula

El Girona va fer oficial la incorporació del davanter banyolí Joan Corominas. L'atacant va ser acomiadat per sorpresa dimarts passat del Palamós, club amb el qual havia disputat 23 partits de lliga a tercera divisió i havia fet cinc dianes (va acumular 1.921 minuts). Coro només podia fitxar per un club de categoria inferior i el Girona B ha vist en ell una bona oportunitat per reforçar la seva línia més debilitada. El filial blanc-i-vermell està lluitant per sortir de la part baixa de la classificació i la incorporació de Corominas dotarà d'olfacte de gol un equip que ja va incorporar fa algunes setmanes Marc Bonaventura, en qualitat de cedit pel Figueres, per substituir la baixa del també davanter Juampi. El Girona B, ja amb el seu flamant fitxatge, intentarà començar a alçar el vol en el duel gironí de la jornada que l'enfrontarà a l'Abadessenc (demà a les 12 h al municipal de Sant Ponç). El filial gironí vol donar un cop mortal als ripollesos, que fora de casa encara no han guanyat cap partit.

El Lloret, cap a Mollet

L'únic representant gironí que disputarà el partit de la jornada en el dia d'avui serà el Lloret. El conjunt dirigit per Edu Urdiales visita el camp del cuer, el Molletenc (a les 17 h). Els selvatans només han perdut un duel dels últims cinc i, tot i jugar com a visitants, tenen una bona oportunitat per continuar sumant i per allunyar-se de la zona de descens, actualment a dos punts. El Molletenc només ha sumat deu punts en vint jornades i sembla una utopia que pugui lluitar per salvar la categoria, el principal objectiu dels lloretencs, que curs a curs demostren que amb pocs recursos aconsegueixen un bon rendiment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)