2a divisió FEF

L'Espanyol B, a Paterna contra les baixes

2a divisió B. L'equip de Planagumà se les haurà amb un rival directe, el València B (17 h), que arriba en dinàmica ascendent. El Barça B jugarà contra el Llevant B al Miniestadi (20.45 h)

Lluís Planagumà haurà de renunciar fins a quatre jugadors habituals per al partit que disputarà avui (17 h) a Paterna. L'Espanyol B se les haurà amb un rival directe –amb prou feines l'avantatge del València B és de dos punts–, però amb un seguit de jugadors que resta potencial a l'equip.

Planagumà, doncs, no podrà disposar del porter Andrés, que va amb el primer equip, el central Lluís, el migcampista Serrano i el mitjapunta Rufo, tots tres sancionats. “Els futbolistes menys habituals tindran l'oportunitat de tenir minuts i també alguns juvenils que estan treballant bé”, va indicar el tècnic Lluís Planagumà, ja habituat a aquestes circumstàncies. “Nosaltres som un equip ambiciós i volem guanyar, però sent conscients de les dificultats que tenim i del nivell de la categoria. No ens podem pressionar en excés”, conclou el tècnic, que tindrà la possibilitat de refer-se després de la dura derrota de diumenge passat contra l'Atlètic Balears (1-3).

Una prova més, al Mini

El Barça B també juga contra un filial valencià, el Llevant B, tot intentant aprofitar la bona dinàmica per continuar escalant posicions. Els blaugrana, que han guanyat els últims cinc partits, rebran (20.45h, Esport3) a un equip en dinàmica destructiva, ja que dels últims divuit punts possibles només n'ha sumat un.

ESPANYOL B
Alineació:
Rubén; Aarón, Galas, Antonio Cristian, Sòria; Roca, Borja; Entrena, Gual, Pibe; i Dalmau.
BARCELONA B
Alineació:
Ortolà; Godswill, Fali, Gumbau, Moi Delgado; Samper, Xemi, Kaptoum; Romera, Chamorro i Alberto Perea.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)