2a divisió FEF

Front comú per Catalunya

Partits decisius. Les victòries del Reus, el Lleida i el Cornellà aproparien els tres equips catalans al lideratge i allunyarien els rivals valencians que lluiten per entrar en la promoció

Dels set primers classificats, sis s'enfronten entre ells en una jornada vibrant en ple compte enrere fins al final de la competició. El Reus, el Lleida i el Cornellà, que ocupen les tres últims places de promoció d'ascens, tenen la possibilitat de formar una aliança que els faria apropar-se al Vila-real B i allunyar-se de dos perseguidors, l'Alcoià i l'Eldenc, que estan a l'aguait.

“La posició del Lleida està per sobre del seu pressupost”, reivindica Idiakez: “Són gairebé quatre temporades batallant per pujar a segona divisió, i això té molt de mèrit”, diu el tècnic, que ha reconegut que no ha de motivar ningú per al partit contra el líder. Els blaus estan inspirats a casa, on han guanyat els últims tres partits, mentre que el Vila-real B travessa un petit sotrac (un punt dels últims sis possibles).

Redreçar el rumb

El Reus s'haurà d'oblidar dels problemes de pagaments perquè juga contra un Alcoià que no perd des del mes desembre. Els de Natxo González es troben en el pitjor moment del curs ja que en els últims cinc partits només han obtingut una victòria. Natxo González té una única baixa, la de Vaz per sanció.

El Cornellà torna a la competició amb un plat fort, després del descans corresponent al partit contra l'Huracán, i visita el Pepico Amat d'Elda. “Volem encarar aquests tres mesos que queden de competició amb la màxima il·lusió possible d'aconseguir un premi que molts ni s'imaginaven al principi de la temporada”, explica Jordi Roger que no disposarà d'Enric, per sanció, ni d'Uche ni Borja, per lesió.

En l'únic duel entre catalans de la jornada, l'Olot haurà de salvar una de les primeres pilotes de partit per al seu tècnic, Rodri, a qui la directiva comença a donar ultimàtums. El Sabadell, però, ha perdut els dos últims partits a la Nova Creu Alta.

OLOT
Alineació:
Wilfred; Blázquez, Jose, Rojas, Luismi, Sana, Hèctor Simón, Gato, Mousa, Marcel i Diego.
Baixes:
Sergio Ortiz i Reverter (lesió)
SABADELL
Alineació:
Craviotto; Pastells, Viale, Agustín, Valentín, Batanero, Yeray, Marc Fernández, Osado, Pirulo i Manel Martínez.
Baixes:
Bruno (sancionat), Juanjo Ciércoles, Eloy Gila i Tienda (lesionats).
L'HOSPITALET
Alineació:
Aulestia; Dani Fernández, David López, Sierra, Savall, Prior, Miki Muñoz, Cristian Gómez, Coro, Puerto i Christian Alfonso.
Baixes:
Torres, Héctor Rodríguez i Ton Alcover (lesió).
LLEIDA
Alineació:
Crespo; Rubio, Pau, Toño, Arnau, Ekhi, Albistegi, Urko, Marc Martínez, Colinas i Carlos Rodríguez.
Baixes:
Fuster i Onwu (lesió).
BADALONA
Alineació:
Morales; Akrong, Amantini, Maestre, Grima, Toni Lao, Ibón, Morgado, Enric Pi, Eugeni i Sekou.
Baixes:
Óscar Muñoz (sanció), Serrano i Canelada (lesió).
REUS
Alineació:
Badia; Benito, Olmo, Moyano, Àngel, López Garai, Folch, Vitor, Carbia, Haro i Édgar Hernández.
Baixes:
Ricardo Vaz (sanció).
CORNELLÀ
Alineació:
Marcos; Joel, Ñoño, Caballé, Lulu; David, Gómez, Pep Caballé, Fran Piera, Abraham; i Javi Boix.
Baixes:
Uche, Borja (lesió) i Enric (sanció).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)