2a divisió FEF

Aridai tomba l'Espanyol B amb una diana de contracop

Inferiors. El filial valencianista va disposar més ocasions que el conjunt de Lluís Planagumà i es va acabar enduent la victòria gràcies a un gol en l'equador de la segona meitat

L'Espanyol B va sucumbir a Paterna en el duel de filials contra el València Mestalla, en un partit en el qual el conjunt local va disposar de la majoria de les ocasions. El conjunt xe va obrir la llauna en l'equador de la segona meitat i els blanc-i-blaus ja no van poder empatar. El València B va començar el partit amb una marxa més i va tenir oportunitats per inaugurar el marcador en els primers quinze minuts. Rubén Ualoloca, però, va impedir el gol local en un parell d'ocasions. Després d'aquests minuts l'Espanyol va aconseguir parar el cop i igualar el duel, que va passar a disputar-se, principalment, al mig del camp. Amb aquest equilibri va iniciar-se el segon temps, en el qual l'Espanyol fins i tot va tenir una bona oportunitat per desfer la igualada en un xut des del mig del camp de Marc Roca que a punt va estar de sorprendre el porter Àlex. Però, el conjunt periquito no aconseguia aturar Aridai, que va fer estralls durant tot el matx per la banda esquerra, i en una d'aquestes, Iban Salvador va guanyar la partida als centrals blanc-i-blaus i després d'una bona jugada va servir el gol en safata a l'extrem canari per fer l'1-0 (65'). Ja més a la desesperada, després del gol l'Espanyol B va aconseguir acular el rival, però l'única ocasió per evitar la segona derrota consecutiva la va tenir Marc Gual, que va rematar desviat.

VALÈNCIA B1
ESPANYOL B0

VALÈNCIA MESTALLA: Àlex, Akapo, Lato, Diallo, Ayala, Carlos Soler, Aridai (Charlie, 84'), Tropi, Iban (Arango, 72'), Quim i Sito (Cano, 75'). ESPANYOL B: Rubén, Soria, Iago (Borjita, 87'), Aaron, Galas, Borja (Álex López, 69'), Pipa, Roca, Dalmau, Pibe (Gual, 74') i Entrena. GOLS: 1-0 (65') Aridai. ÀRBITRE: Sánchez Villalobo. T.G.: Als locals Iban, Ayala i Aridai; i als visitants Iago, Galas i Borjita. PÚBLIC: Uns 1.000 espectadors a l'estadi Antonio Puchades.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)