2a divisió FEF

Dos penals condemnen el Cornellà a l'empat

Dos cops al davant. El conjunt verd va avançar-se mitjançant Fran Piera i Abraham, però l'Eldenc va igualar-ho des dels onze metres

Els dos equips revelació d'aquesta temporada van viure un intercanvi de cops que va acabar en empat. El Cornellà, incisiu en el primer temps, va avançar-se per partida doble, però dues penes màximes van permetre a l'Eldenc igualar el marcador. Els dos equips van temptejar la defensa rival en els primers compassos. Abraham va estar a punt d'obrir la llauna en el 17', però va aparèixer Juanje i va evitar el gol. El 0-1, en tot cas, arribaria poc després. Va ser en el 23', quan Fran Piera va aprofitar una pèrdua de pilota per superar Marcano amb una rematada molt ajustada. En la següent acció, però, Serra va ser objecte de penal i Cañadas va empatar el partit. L'1-2 arribaria en el minut 39, amb un xut ajustat des del vèrtex de l'àrea marca de la casa d'Abraham. Un cop més, però, l'alegria es va diluir des dels onze metres, amb un altre penal que aquest cop va transformar Carlitos. En el segon temps els de casa, molt ambiciosos, van estirar línies. I això que en el 65' van quedar-se amb un home menys. Per fortuna, el Cornellà disposa del porter Marcos, que va frustrar les ocasions de l'Eldenc.

CORNELLÀ2
ELDENC2

ELDENC: Marcano, Ortega, Juanje, Urzáiz, Gotor (Javi Meca, 51'), Carlitos, Juan Fresno, Petcoff, Diego Piquero, Cañadas (Juanfran, 84') i Serra. CORNELLÀ: Marcos, Joel, Ñoño, Lulu, Pere, David Garcia, Pep Caballé, Marc Caballé (Gómez, 76'), Fran Piera (Javi Boix, 69'), Abraham (Masqué, 79') i Lucas. GOLS: 0-1 (23') Fran Piera. 1-1 (27') Cañadas, de penal. 1-2 (39') Abraham. 2-2 (45') Carlitos, de penal. ÀRBITRE: Gallego Gambín. T.G.: Al local Petcoff i als visitants David Garcia, Joel, Pere i Lulu. T.V.: Al local Carlitos (65'), doble amonestació; i al visitant Toni (26').
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)