2a divisió FEF

L'Hospitalet es deixa dos punts en el minut 93

Amarg. Un gol de Chando en l'últim alè va privar els riberencs del triomf

L'Hospi es va deixar dos punts a Son Malferit en un duel que els riberencs van dominar en els primers 70 minuts, però van veure com una acció en l'últim alè va permetre al Balears obtenir un punt. Els de Cifuentes van disposar de les millors ocasions en el primer tram, incloent-hi un penal que Coro va enviar a la fusta en el 15'. El gol, en tot cas, arribaria en el 66', amb una bona rematada de Gerard Oliva. Quatre minuts després, però, Aleix va rebre la segona groga per una acció ximple i va donar ales al Balears, que va empatar en el 93' amb una rematada espectacular de Chando.

AT. BALEARS1
L'HOSPITALET1

ATLÈTIC BALEARS: Vicenç, Wiemann, Juanjo (Thilo, 86'), Malik (Kike, 69'), Biel Guasp, Esteban, Xisco, Bruno (Rodrigo, 78'), Chando, Fullana i Jurado. L'HOSPITALET: Aulestia, Dani Fernández, Sierra, Aleix, Savall, Prior, Tià Sastre (Guzmán, 62'), Cristian Gómez, Puerto (Christian Alfonso, 57'), Corominas i Gerard Oliva (Miki Muñoz, 79'). GOLS: 0-1 (66') Gerard Oliva. 1-1 (93') Chando. ÀRBITRE: Carbonell Hernández. T.G.: Als locals Juanjo, Jurado i Xisco; i als visitants Coro, Puerto, Gómez i Christian Alfonso. T.V.: Al visitant Aleix (70') amb doble groga. PÚBLIC: Uns 900 espectadors.