2a divisió FEF

Una demostració d'orgull

Victòria de prestigi. El Reus va oblidar-se dels impagaments i va imposar-se a un rival directe a còpia de solidesa i eficiència ofensiva

A l'estadi municipal de Reus, quan parla la pilota, tothom és més feliç. Després d'una setmana complicada a nivell extraesportiu, amb la denúncia pública d'uns jugadors que fa tres mesos que no cobren, el Reus ha tornat a somriure quan el futbol ha estat, de nou, el protagonista. Els homes de Natxo González van golejar ahir un rival directe com l'Alcoià i, malgrat no retallar distàncies amb el líder, s'escapen dels seus principals perseguidors i la setmana vinent podrien assaltar el lideratge si guanyen al camp del Vila-real B. La primera part va ser igualada, però van ser els de casa els que es van mostrar lleugerament superiors. Dues arribades amb cert perill a cada àrea també evidenciaven aquesta igualtat, que va durar fins al minut 40. El central Dinis Almeida, amb una conducció des del darrere, es va plantar a la frontal, des d'on va etzibar un xut que va desviar un defensa al fons de la xarxa.
Dos gols i tranquil·litat
Després de la represa, els d'Alcoi van intentar sorprendre els roig-i-negres amb dues ocasions en els primers minuts, a càrrec de Javi Rubio i Salvador. De seguida, però, el Reus va tornar a apoderar-se del control del joc. En el 63', el triomf començava a agafar forma amb el gol de Fran Carbia, en una excel·lent definició a l'interior de l'àrea després d'una bona jugada col·lectiva. Tot i controlar el partit, els homes de Natxo González van ser imprecisos en diversos trams de l'enfrontament. Per sort, la solidesa defensiva va evitar qualsevol patiment. És més, en el tram final va arribar el definitiu 3-0, després d'una paret entre David Haro i Álex Colorado, que el mitjapunta andalús va executar a la perfecció. Al final del partit, jugadors, entrenador i afició van demostrar una comunió total, amb una ovació d'agraïment mútua. I és que, malgrat les turbulències extraesportives, en l'apartat purament futbolístic l'equip segueix tenint a l'abast el lideratge. El duel de dissabte que ve al camp del Vila-real B no serà un partit més.

ALCOIÀ0
REUS3

REUS DEPORTIU: Edgar Badia, Benito, Dinis, Moyano, Ángel, López Garai, Folch, Vítor (Colorado, 66'), Fran Carbia (Samu, 83'), David Haro (Fernando, 77') i Edgar Hernández. ALCOIÀ: Marc Martínez, Mode, Navarro, Mario, Óscar López, Salvador (Anaba, 75'), Alfaro, Javi Rubio, Àlex Cortell (Devesa, 75'), Rubén Ramos i Liberto (Luismi, 62'). GOLS: 1-0 (40') Dinis. 2-0 (65') Fran. 3-0 (86') Colorado. ÀRBITRE: Collado López. T.G.: Al local Fran Carbia i als visitants Mode, Mario, Javi Rubio i Anaba.

ELS VESTIDORS

Estic content. Era un partit gran i hem guanyat perquè ens hem oblidat dels temes extraesportius
Natxo González
ENTRENADOR DEL REUS
En el primer temps ens hauríem pogut posar al davant i no ho hem fet. L'1-0 ens ha fet molt de mal
Andrés Palop
entrenador de l'alcoià
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)