Territorial

De la manera més dura

1a catalana. El Farners, que tenia set baixes, perd al camp de l'Horta amb un gol de rebot en el temps afegit

El Farners va encaixar una derrota molt dolorosa al camp de l'Horta, que es va emportar el triomf en l'afegit, quan l'àrbitre ja tenia el xiulet a la boca per assenyalar el final del partit. Els de Santa Coloma es van presentar al matx amb set baixes, però tot i així van plantar cara, encara que el domini del joc va ser per a l'Horta, que va començar molt fort i ja es va avançar en el minut 10 amb un xut de Novo des de dins l'àrea. El Farners es defensava com podia i just abans del descans va aconseguir empatar després d'una errada clamorosa del porter local, que es va empassar un xut molt llunyà de Güell. En la segona meitat el Farners va anar deixant en no res les ocasions de l'Horta, fins que en el temps afegit Juan va centrar una pilota que va rebotar en Güell i va despistar Bartrina. 2-1 de la manera més dura.

HORTA2
FARNERS1

HORTA: Buetas, Mur (Juan, 72'), Marc Reyes, Marc Esteve, Manel, Cañadilla, Novo (Canelada, 72'), Kike (Carrique, 79'), Xavi Torrent (Muela, 57'), Genís i Pablo (Barry, 72'). FARNERS: Martí Bartrina, Badia, Massegú, Pitu Riart, Marc Vilà, Arjona (Luca, 72'), Lauren, Toumani, Alex Font (Caula, 93'), Güell i Córdoba (Omar, 57'). GOLS: 1-0 (10') Novo. 1-1 (43') Güell. 2-1 (93') Juan. ÀRBITRE: Santiago Vicente. T.G.: Als Barry, Carrique i Muela i als visitants Güell i Massegú. T.V.: Cap.