2a divisió FEF

Derrota amb el cap ben alt

Imatge impecable. El Lleida fa un dels partits més complets de l'última època a casa, però cau derrotat per la mínima contra el líder

Que una afició exigent com la del Camp d'Esports aclami el seu equip tot i perdre diu molt del partit que va fer ahir el Lleida Esportiu. Els pupils d'Imanol Idiakez van perdre per la mínima contra el líder, però van exhibir una imatge impecable, només els va faltar definició, i van donar arguments per pensar més en clau positiva que no pas negativa. El Vila-real B va saltar al terreny de joc disposat a cruspir-se el Lleida i va avisar Crespo amb dues accions consecutives de Carlos Martínez i Cantalapiedra que no van arribar a bon port. A poc a poc el Lleida es va espolsar la pressió i es va anar aproximar a l'àrea rival. Sense encert, això sí. La inspiració va ser ahir per al filial groguet, que just abans del descans va aprofitar una errada local per marcar l'únic gol del matí amb una bona vaselina de Fran Sol. Després de la represa el Lleida va fer un pas endavant i va buscar l'empat amb molta insistència. Carlos Rodríguez i Urko Arroyo van fer-se un fart d'atacar, però malauradament van topar amb la inspiració d'Aitor, que va deixar en no res les aproximacions del conjunt de la Terra Ferma.

VILA-REAL B1
LLEIDA0

LLEIDA ESPORTIU: Crespo, Òscar Rubio, Arnau (Rami, 81'), Ekhi, Molo (Carlos Rodríguez, 46'), Toño Vázquez, Colinas, Albistegi, Vega (Doncel, 72'), Urko Arroyo i Marc Martínez. VILA-REAL B: Aitor, Edgar Ie, Peris (Javi Ramírez, 54'), Mauro, Pablo Íñiguez, Anton (Ramiro, 68'), Cantalapiedra, Rodrigo, Fran Sol, Carlos Martínez i Alfonso (Leo Suárez, 6'). GOLS: 0-1 (44') Fran Sol. ÀRBITRE: Rezola Etxeberria. T.G.: Als locals Vega i Arnau; als visitants Mauro i Fran Sol.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)