2a divisió FEF

La Muntanyesa resol amb la llei del mínim esforç

Segarra, el botxí. L'excentral del Terrassa decanta la balança d'un partit que demostra la incapacitat del conjunt local. El càrrec de l'entrenador José Luis Duque ja trontolla

La falta de solucions segueix sent preocupant en un Terrassa desanimat que segueix sense rumb i que ahir va deixar escapar un partit que va evidenciar algunes de les mancances que tenen els egarencs. La Muntanyesa, que inicialment estava més pendent de replegar-se i d'esperar ordenada que no pas d'atacar –ho feia amb velocitat i espais quan robava la pilota–, avança en la classificació i empata amb el segon classificat, el Vilafranca. L'autor de l'única diana del partit va ser Pere Segarra que, lliure de marca, va rematar de cap una falta lateral en la segona part. En un partit apàtic, els locals van demostrar que segueixen fent passes enrere, i que el futbol que proposaven fa mesos ja és història. Ara només queda sobreviure, un repte que tampoc s'intueix gaire clar per la falta de lideratge dins i fora del camp. Ahir, la incomoditat dels egarencs va quedar palesa i la Munta va necessitar ben poc per amargar un equip desdibuixat que ni a casa troba el camí per capgirar el delicat moment que viu. Ahir no va ser la tarda més brillant per a cap dels dos equips, que van trobar a faltar més connexions en atac per desordenar defenses ben situades. Un xut de Chele al travesser i una falta de Burgos ben refusada per Tato van ser les dues arribades més clares dels locals, que es van anar difuminant i van cedir la catorzena derrota i el 47è gol en contra d'aquest curs. Dos mesos sense guanyar i el càrrec de Duque, en l'aire.

MUNTANYESA1
TERRASSA0

TERRASSA: Morales, Chele, Jou, Samper, Borges, Burgos (Maldonado, 82'), Joan Grasa, Boniquet, Estrada (Cabaleiro, 71'), Güell (De la Torre, 62') i Óscar. MUNTANYESA: Tato, Santos, Dowi, Alberto García, Aleix, Segarra, Toni, Uri, Joel, Dani Sánchez i Velillas (Yeyo, 92'). GOLS: 0-1 (56') Segarra. ÀRBITRE: García Verdura. T.G.: als visitants Dani Sánchez i Uri. T.V.: Cap. PÚBLIC: 250 persones a l'Olímpic de Terrassa.

LES REACCIONS

Em fa pena la situació però no tinc previst renunciar, hi seré fins que el club ho digui
José Luis Duque
tècnic del terrassa
Hem fet un partit molt seriós i volem seguir somiant. És un pas importantíssim en la classificació
Antonio Escudero
tècnic de la muntanyesa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)