Territorial

La cara, per al Girona

1a catalana. Els de Nacho Castro superen l'Abadessenc, s'acosten a la permanència i enfonsen més els ripollesos

El Girona B de Nacho Castro, ahir amb Mario i Èric Torres del juvenil, va superar ahir un altre partit decisiu per evitar despenjar-se en la classificació, a la vegada que deixa l'Abadessenc pràcticament tocat i enfonsat, deu punts per sota del filial gironí. Els gironins van dominar de dalt a baix des del primer minut, però van acabar patint molt més del compte per la falta d'encert davant de porta. En la primera part la possessió i les ocasions van ser per als de Nacho Castro, que van fer el que van voler amb els ripollesos. Fruit del domini clar, el marcador al descans era molt favorable al Girona B gràcies a dos gols dels nouvinguts a l'equip. Coro, fitxat aquesta setmana, va obrir la llauna amb un xut desviat per un defensa (16') i Saam també es va estrenar com a golejador abans del descans fent el 2-0 amb un bon xut lluny de l'abast de Genís (41'). En la segona meitat el matx va seguir la mateixa dinàmica. El Girona B es va fer un tip d'arribar amb perill a la porteria de Genís, però li va faltar l'encert per matar el partit. A més, els de Dani Juvany van aconseguir retallar distàncies en una acció aïllada que va finalitzar Maiki amb un xut a l'escaire (56'). Amb el 2-1 i el Girona perdonant un cop rere l'altre, l'Abadessenc va posar l'ai al cor als gironins, però no va arribar a generar gaire perill.

GIRONA B2
ABADESSENC1

GIRONA B: Oliveros, Galass, Mario, Morales, Mamau, Gelmà (Bonaventura, 60'), Carbó, Saam (Sanding, 76'), Litus (Èric Torres, 60'), Soufiane (Genís, 87') i Coro. ABADESSENC: Genís, Pajares (Illa, 84'), Nil Coll (Francis, 76'), Massegú, Contreras (Mesa, 46'), Buba (Maiki, 46'), Aleix, Latorre (Lluc, 66'), Edgar, Trulls i David Martín GOLS: 1-0 (16') Coro. 2-0 (41') Saam. 2-1 (56') Maiki. ÀRBITRE: Serrat Susi. T.G.: als locals Morales i Saam; i als visitants Contreras, Edgar, Trulls i Aleix.