Territorial

Un minut boig tomba l'Escala

1a catalana. Els de Pitu Batlle perden a Vic després d'encaixar dos gols just abans del descans i entren a la zona de descens

L'Escala tenia una gran oportunitat de sortir de la zona baixa contra un rival directe, però va acabar cedint després d'encaixar dos gols en un minut boig, just abans del descans. La derrota deixa l'Escala amb 23 punts, els mateixos que tenen el Girona B i el Farners, però cau fins a la setzena posició per la diferència de gols. Els escalencs van arrencar molt ben col·locats en defensa i no van fer cap concessió als vigatans, però tot va canviar abans del descans. En un minut, Peque va sentenciar el partit amb dos gols. El primer, aprofitant una passada enrere de la defensa, i el segon, amb una bona pressió a Blanquera, que va propiciar que el xut del porter de l'Escala rebotés en la cama de Peque i entrés a la porteria. Els dos gols, productes d'errors propis, van deixar molt tocats els blaugrana, que no van trobar la manera de reaccionar i posar en perill la victòria local. El Vic, molt còmode, va sumar tres punts que l'allunyen de la zona baixa.

VIC2
L'ESCALA0

VIC: Reig, Joan Torne, Héctor Moreno, Jaume Serra (Gil, 87'), Busquets (Nil Soria, 87'), Tuneu, Peque, Isma, Roca (Oriol Vila, 87'), Puigdesens (Macias, 68') i Salas (John, 68'). L'ESCALA: Blanquera, Pau Ribas, Mir, Salam (Marc Freixas, 71'), Molinos (Gasull, 46'), Balde (Quintanilla, 46'), Marc Teixidor (Adrià Serra, 83'), Masjoan, Pep Soler, Nil Pàmies i Pep Roca (Negre, 46'). GOLS:
1-0 (40') Peque. 2-0 (41') Peque. ÀRBITRE: Molina Ruiz. T.G.:
als locals Joan Torne, Gil i Salas, i al visitant Mir.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)