2a divisió FEF

L'Olot surt golejat de Sabadell i Rodri és destituït

Final d'etapa. L'entitat garrotxina decideix acomiadar l'entrenador després d'un seguit de mals resultats; l'últim a la Nova Creu Alta, on el rival no va fer res de l'altre món per guanyar

El Sabadell no s'hi va lluir però ho va tenir molt fàcil per derrotar l'Olot, que va encadenar l'enèsima patacada. Per aquest motiu, la junta directiva va decidir destituir l'entrenador, Rodri, ahir al vespre amb l'equip penúltim i sense victòries des del novembre. En plena pugna per obtenir la possessió de la pilota, el Sabadell va ser qui va tenir més encert en un xut de Marc Fernández (26') molt ajustat al pal que va batre Wilfred. Els arlequinats es van mostrar erràtics en el primer temps amb molt poca precisió i profunditat que va anar generant murmuris a la grada. Aquests van anar in crescendo en el segon temps, quan l'Olot va començar amb dues ocasions importants de Marcel: en la primera, només Yeray, ben situat sota pals, va poder evitar el gol; en la segona, el davanter cellerenc no va definir bé un un contra un davant de Craviotto. Els xiulets van donar ales al conjunt arlequinat, que va reaccionar amb una falta central servida per Batanero que Valentín, sol, va poder rematar a pler, entrant tot sol a l'àrea petita (64'). I a partir d'aquí, la desfeta olotina. Amb la bossa plena de rocs, els olotins van abaixar els braços i el Sabadell els va rematar amb el 3-0. Va fer una jugada de tres tocs per la banda dreta i Manel Martínez la va convertir en gol (71'). Els últims vint minuts no van tenir cap història. Els dos equips van firmar una treva que va durar fins que l'àrbitre va fer sonar el seu xiulet.

OLOT0
SABADELL3

SABADELL: Craviotto; Pastells, Viale, Agustín, Valentín; Yeray, Batanero (Adama, 65'), Marc Fernández (Alcañiz, 78'), Pirulo (Agus Medina, 65'); Sandro i Manel Martínez. OLOT: Wilfred; Blázquez, Jose, Jorge Rojas, Luismi; Djak (Uri Santos, 46'), Hèctor Simon, Sana N'Diaye; Gato, Mousa (Bigas, 65') i Marcel Serramitja (Dieguito, 69'). GOLS: 1-0 (26') Marc Fernández. 2-0 (64') Valentín. 3-0 (71') Manel Martínez. ÀRBITRE: Escriche Guzmán. T.G.: als locals Yeray, Marc Fernández, Alcañiz i Viale, i als visitants Djak Traoré i Jose Martínez. T.V.: Cap. PÚBLIC: 1.837 espectadors a la Nova Creu Alta.

LES FRASES

En la segona part hem estat profunds però en la primera hem perdut algunes pilotes
Miguel Álvarez
Entrenador del sabadell
En la segona part hem sortit molt bé; hem tingut valentia i la possessió de la pilota