Territorial

No volen baixar del tren

1a catalana. La Jonquera s'imposa a l'Andorra amb un gol de penal de Gerard Muñoz i suma tres punts que el mantenen en la lluita capdavantera

La Jonquera va tornar a demostrar la seva maduresa i va sumar els tres punts davant l'Andorra en un partit molt disputat que es va decidir a favor dels d'Àxel Vizuete gràcies a un penal transformat per Gerard Muñoz en la segona meitat. La victòria permet als fronterers mantenir vives les seves il·lusions, ja que queden en sisena posició a només dos punts del líder. En la primera meitat, el partit va transcórrer a la zona de mitjos i cap dels dos equips va ser dominador. Només Henry va poder obrir el marcador en un contraatac, però el seu xut es va estavellar al pal. En la segona meitat el guió del partit no va canviar. Les ocasions no arribaven per a cap dels dos bàndols, però en el 77' una jugada aïllada dels jonquerencs va acabar amb un clar penal que Gerard Muñoz va transformar en tres punts d'or. A partir del gol local, l'Andorra va buscar l'empat a la desesperada amb pilotes penjades a l'àrea, però no va arribar a disposar de cap ocasió clara i la Jonquera va poder acabar celebrant una important victòria.

LA JONQUERA1
ANDORRA0

LA JONQUERA: Toni Montero, Edile, Massó (Joel, 77'), Alforcea, Bena, Tidiane, Henry (Chacón, 86'), Gerard Muñoz (Bassols, 87'), Fran Pérez, Gasca (Vergara, 83') i Iván Ruiz. ANDORRA: Ferran, Cisteró, Jamal, Àlex Sánchez, Ferrer (Elias, 76'), Arturo, Pau (Gil, 86'), Emili, Víctor, Sebas i Betriu (Àlex, 69'). GOLS: 1-0 (77') Gerard Muñoz, de penal. ÀRBITRE: Pedrol Vozmediano. T.G.: al local Vergara; i als visitants Víctor i Emili.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)