2a divisió FEF

La sentència per a Rodri

Fi d'etapa. L'Olot surt golejat de la Nova Creu Alta i evidencia la necessitat d'un canvi de rumb per no acabar a la deriva. El Sabadell se'n va aprofitar

L'Olot ha tocat fons. La mala dinàmica s'ha anat carregant el projecte de Rodri fins al punt que el club necessita reiniciar la maquinària urgentment per tornar a començar. L'equip garrotxí ja ha col·leccionat massa decepcions i l'última, que va ser majúscula, representa la gota que fa vessar el got de la paciència de la parròquia vermella. El Sabadell no va haver de fer res de l'altre món per tombar els olotins, massa dèbils en defensa i inofensius en atac. La trajectòria de l'Olot aquesta temporada ha estat com un serial de capítols dolents i repetits que han cremat l'equip i el seu entorn. Com han intentat fer sempre, els homes de Rodri van sortir a la Nova Creu Alta disposats a tenir el partit sota control. La novetat va ser que es van trobar un rival que es va proposar el mateix objectiu. Potser per això el domini va ser altern i ningú no es va poder imposar clarament en la lluita per la possessió. Ara bé, en el món del futbol no guanya qui té la pilota, sinó qui l'envia al fons de la xarxa. I, una vegada més, l'adversari va estar més encertat. Els dies previs al partit, Rodri ja havia advertit de la importància d'avançar-se en el marcador. Qui ho aconseguís, tindria molt de guanyat. Tal dit, tal fet. Abans que s'hagués jugat la primera mitja hora, i poc després de ser xiulat per una pèrdua innocent, el Sabadell va recuperar la pilota a la zona de tres quarts i Marc Fernández, des de la frontal de l'àrea, va intentar un xut que li va sortir perfecte. Ras, va anar a parar tan col·locat al pal dret de la porteria de Wilfred que el va arribar a tocar abans d'entrar a dins de la porteria. L'Olot no va fer por fins a la segona meitat. Va jugar la primera amb un sol davanter centre –Marcel Serramitja– i l'entrada d'Uri Santos en el lloc de Djak Traoré va donar més protagonisme a l'atac visitant. El Sabadell, acostumat a patir poc, va anar de bòlit per aturar el conjunt olotí, decidit a arriscar per trobar l'empat. Marcel va disposar de dues bones oportunitats. En la primera, només Agustín Fernández, ben situat sota pals, va poder evitar el gol in extremis; en la segona, el davanter cellerenc no va definir bé un un contra un davant de Craviotto.
La patacada
Com si el murmuri de la seva afició, que no ho veia clar, reactivés l'equip, el Sabadell va tallar en sec l'esperança de la remuntada olotina. En una falta lateral centrada per Batanero, la defensa es va quedar clavada, Wilfred no es va decidir a sortir i Valentín va poder rematar a plaer, entrant tot sol a l'àrea petita (64'). L'Olot no va poder sobreviure al 2-0. A l'esquena notava les onze jornades sense guanyar, i amb aquesta bossa plena de rocs era gairebé impossible escalar la gran muntanya que representava un marcador tan advers. Els olotins van abaixar els braços i el Sabadell els va rematar amb el 3-0. Va fer una jugada de tres tocs per la banda dreta i Manel Martínez la va convertir en gol (71'). Els últims vint minuts no van tenir cap història. Tots dos equips van firmar una treva que va durar fins que l'àrbitre va fer sonar el seu xiulet. Va ser el punt final del partit; un punt i a part enmig d'una temporada més que difícil que l'Olot espera millorar a partir d'ara. Serà sense Rodri, que va ser acomiadat i acaba així la seva segona etapa a l'Olot.

SABADELL3
OLOT0

SABADELL: Craviotto; Pastells, Viale, Agustín, Valentín; Yeray, Batanero (Adama, 65'), Marc Fernández (Alcañiz, 78'), Pirulo (Agus Medina, 65'); Sandro i Manel Martínez. OLOT: Wilfred; Blázquez, Jose, Jorge Rojas, Luismi; Djak (Uri Santos, 46'), Hèctor Simon, Sana N'Diaye; Gato, Mousa (Bigas, 65') i Marcel Serramitja (Dieguito, 69'). GOLS: 1-0 (26') Marc Fernández. 2-0 (64') Valentín. 3-0 (71') Manel Martínez. ÀRBITRE: Escriche Guzmán. T.G.: als locals Yeray, Marc Fernández, Alcañiz i Viale, i als visitants Djak Traoré i Jose Martínez. T.V.: Cap. PÚBLIC: 1.837 espectadors a la Nova Creu Alta.

SUPERATS

L'Olot es va mostrar massa dèbil en defensa i inofensiu en les accions d'atac

AL POU

Els olotins continuen sense cap triomf a camp contrari i ja són en descens directe

ELS PROTAGONISTES

La primera part és acceptable, però a partir del segon gol ja ha estat molt difícil. Hem fet un partit digne en un camp complicat
Hem patit moltíssim. La necessitat de guanyar ens ha pesat molt i tenim jugadors que encara s'han d'adaptar
En la segona part, hem sortit molt bé; hem tingut valentia i possessió de pilota
Rodri
Entrenador de l'Olot
En la segona part hem estat profunds però en la primera hem perdut pilotes
Miguel Álvarez
Entrenador del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)