2a divisió FEF

Una escabetxada d'entrenadors

L'Olot va destituir diumenge a la tarda el tercer entrenador des que milita a segona B. Darrere d'Edu Vílchez i Arnau Sala, Rodri ha estat l'última víctima dels pèssims resultats i la irregularitat que han portat l'equip a situar-se en descens directe després de 26 jornades disputades del campionat.

Edu Vílchez va entrenar l'Olot des de la segona eliminatòria de la fase d'ascens a segona B contra el Mairena –Àlex Terma era qui comandava la nau de cara a la galeria– fins a la fi de la primera volta en l'estrena a segona B, és a dir, les primeres dinou jornades, en què el vallesà va deixar l'equip en plaça de promoció de permanència amb 19 punts. Vílchez va perdre la confiança de la directiva olotina després d'una mala ratxa de resultats que va créixer fins als nou enfrontaments, amb un dolorós 5-0 en el duel gironí disputat al camp del Llagostera.

El relleu de l'actual entrenador del Figueres va ser Arnau Sala, que va dirigir la plantilla durant tota la segona volta i va aconseguir, sense gaires patiments, l'objectiu de la permanència. Aquest fet va permetre al de Sant Fruitós de Bages renovar per un curs més, però novament la irregularitat va acabar de seguida la paciència de la junta directiva. I és que, tot just en la jornada 14 –això sí, amb l'equip antepenúltim–, l'entitat va destituir el duo format per Arnau Sala i Xavi Punsí per reclamar la tornada de Rodri, una contractació que va generar certa controvèrsia en l'entorn del club, després de la fugida del de Sant Feliu de Llobregat en plena temporada 2012/13 per ser ajudant de Raül Agné amb el Cadis, a segona B.

Rodri, de moment, és el tècnic que més dies s'ha assegut a la banqueta olotina a segona B, i el que ha tingut un marge més ampli, però l'actual mala dinàmica de l'equip –sis punts de 33 possibles– i el fet d'haver guanyat només quatre partits en 26 jornades l'han condemnat, com els seus predecessors, tots víctimes d'haver implantat un estil que al final ha estat vistós però poc efectiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)