Territorial

La millor carta de presentació

1a catalana. El davanter Coro, fitxat a final de la setmana passada després de sortir del Palamós, es va estrenar amb el Girona B amb un gol i aconseguint la victòria. Ara el repte és encadenar dues jornades sumant els tres punts

El filial del Girona podrà fallar poc fins a final de temporada si el que vol és aixecar el vol, sortir de la zona de descens i allunyar-se de les posicions perilloses. El conjunt que dirigeix Nacho Castro va salvar una primera final diumenge passat contra l'Abadessenc (2-1). En el triomf, hi va tenir un paper destacat Coro, davanter que es va incorporar a l'equip en el darrer dia d'entrenament però que va demostrar una adaptació perfecta amb els seus nous companys.

Més enllà de ser titular, l'exjugador del Peralada i el Palamós es va estrenar amb un gol que va donar tranquil·litat a l'equip. Precisament la falta d'efectivitat ha estat un dels principals problemes del Girona B en la primera part de la temporada. Amb l'arribada de dos davanters contrastats com el mateix Coro i Bonaventura, Castro espera que s'acabin els maldecaps en aquest punt.

Buscant la continuïtat

Amb el triomf de la setmana passada al sarró, el Girona B té aquesta setmana una altra oportunitat per enllaçar per primer cop dues victòries. Fins ara, la millor ratxa dels de Castro va ser entre la jornada 13 i la 16, quan el club gironí va sumar un triomf seguit de tres empats consecutius. El repte és guanyar al camp de l'equip revelació de la lliga, el Tona, que és cinquè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)