1a femenina

El títol passa pel Mini

1a divisió femenina. El Barça s'enfronta demà (Miniestadi, 12 h) amb l'Athletic Club amb l'objectiu de retallar els quatre punts de diferència que el separen respecte al lideratge

L'Athletic es va salvar per poc de la seva visita a València (1-2) i el Barça també va haver de suar de valent al camp del Llevant (0-1). Una patinada en la jornada passada hauria marcat massa les cartes per a la final que disputaran demà al migdia al Miniestadi el líder i el segon classificat.

Les blaugrana tenen la possibilitat de retallar distàncies –estan a quatre punts– del fins ara gran dominador de la competició, l'Athletic. L'equip basc darrerament ha donat algun símptoma de debilitat, ja que fa dues jornades va cedir a casa un dels dos empats que acumula aquesta temporada [l'altre va ser contra el Barça]. “Els propers partits són finalíssimes. És moment de gaudir. Jo crec que si guanyem els propers partits ens posarem primeres”, deia recentment l'entrenador Xavi Llorens fent referència al partit de demà i al que han de jugar a València la setmana que ve. A partir d'aquí, el calendari fa més baixada per al conjunt blaugrana, que, tot i així, té un compromís de lliga de campions: “Ens ve un mes per disfrutar, perquè també arriba la Champions i serà molt emocionant per a totes”, afirmava el tècnic, que comença a posar la vista en el partit contra el París Saint-Germain del 23 de març.

Es decidirà l'‘average'

L'Athletic Club no ha perdut cap partit en aquesta temporada. “Hem de sortir endollades des del principi, és la meva filosofia de sempre. No vull madurar els partits, prefereixo marcar la pauta”, explicava fa poc Xavi Llorens.

El partit, doncs, servirà també per decantar el goal average, en un duel que es preveu decisiu, perquè una victòria de l'Athletic Club faria allunyar el líder fins als set punts de diferència respecte a les blaugrana.

LA FRASE

Els propers partits són ‘finalíssimes'. Jo crec que si els guanyem ens posarem primeres
Xavi Llorens
entrenador del barça femení
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)