Territorial

Un Farners en alça rep un dels aspirants, la Jonquera

1a catalana. Els de Santa Coloma volen anar remant per sortir de la part baixa, mentre que els jonquerencs provaran de continuar en la lluita pel títol

Fins a cinc representants gironins de la categoria es posen en marxa durant la jornada avançada d'avui. El partit més interessant el disputaran el Farners i la Jonquera, en el qual serà l'únic duel gironí de la jornada (a les 16.00 h). Els colomencs van perdre el darrer matx al camp de l'Horta (2-1), però venien de sumar deu punts dels darrers dotze possibles, un bon coixí que els ha permès treure el cap de la zona més baixa i agafar moral per afrontar el tram final del campionat.

Els jonquerencs viuen una ratxa semblant –han perdut només un partit dels últims cinc–, però la seva lluita és molt més dolça. Els jugadors d'Axel Vizuete són sisens a només dos punts del líder i s'han convertit en un aspirant a tot, com la resta del grup de cinc conjunts separats per dos punts.

La resta d'equips que juguen avui són el Lloret, que rep el líder, el Vilassar (a les 16.00 h) i l'Abadessenc, que fa el mateix, a la mateixa hora, contra l'Horta. Els dos conjunts gironins miraran de sumar punts per aspirar a assolir els seus objectius.

LA PART ALTA

2
Punts
separen el sisè en la taula, la Jonquera (36), i el líder, el Vilassar (38).

LA PART BAIXA

1
Punt
hi ha entre el Girona B, l'antepenúltim, i el Mataró, el tretzè.

El Girona B i l'Escala, demà

Els dos darrers equips gironins que jugaran els seus partits seran el Girona B i l'Escala. El filial gironí visitarà el camp del Tona (a les 12.00 h), en un duel complicat per als jugadors dirigits per Nacho Castro, que visiten un dels aspirants a l'ascens. L'Escala intentarà sortir de la part baixa rebent el Mollet (16.00 h). Els de Pitu Batlle estan obligats a reaccionar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)