2a divisió FEF

El partit dels partits

2a divisió B. El Reus visita l'inexpugnable camp del Vila-real B amb la fita de ser el primer a guanyar-hi i atrapar els groguets al capdavant de la taula

Si hi ha un partit per a gurmets ara per ara a la segona divisió B, aquest és el que avui es juga a la ciutat esportiva de Vila-real. El filial de l'equip groguet, líder solvent del grup tercer, rep a les cinc de la tarda la visita del Reus –per Esport3–, el seu perseguidor més immediat. Poder tècnic i creativitat contra poder físic i bagatge. La diferència és de 3 punts, i els de Natxo González esperen neutralitzar-la o, com a mínim, evitar que s'eixampli. I és que el camp del Vila-real B és enguany territori vedat per als rivals. Tots els visitants hi han perdut tret del Barça B, l'Espanyol B i l'Alcoià, que hi han empatat.

“Hi ha molta motivació, ja que som conscients de la transcendència del partit”, explicava ahir el tècnic Natxo González, que creu que el Vila-real B està un esglaó per sobre de la resta: “És el millor equip del grup i haurem de fer un salt quant a intensitat i estar juntets.” El preparador basc, que adverteix que una derrota “complicaria molt” la possibilitat de lluitar pel títol de lliga, disposa de l'avantatge de no tenir lesionats. L'equip, a més, està més tranquil: ja ha cobrat una de les tres nòmines pendents.

Els altres, urgències

Aquesta tarda jugaran dos equips catalans més. La Pobla, que rep l'Eldenc a les quatre; i el Badalona, que mitja hora després visita del camp de l'Atlètic Llevant. Tots dos comparteixen la consigna de trencar la tendència de partits sense guanyar.

Qui té més urgències és el filial del Nàstic, que fa nou jornades que no venç (3 punts de 27), però que després de sumar el triomf automàtic contra l'Huracán, vol obtenir una victòria que el mantingui fora de la zona de descens. El Badalona, per la seva banda, encadena sis duels sense celebrar el triomf i es desplaça al camp de l'Atlètic Llevant –un equip que ha sumat només 1 punt dels últims 21– conscient que tot el que no sigui trencar aquesta dinàmica significarà començar-se a complicar la vida.

REUS
Alineació:
Edgar Badia, Benito, Olmo, Moyano, Ángel, López Garai, Folch, Colorado, Fran Carbia, David Haro i Edgar Hernández.
Baixes:
Ricardo Vaz (sanció).
BADALONA
Alineació:
Morales, Fran Grima, Akrong, Maestre, Enric Pi, Tendillo, Ibon, Morgado, Eugeni, Olmeda i Òscar Muñoz.
Baixes:
Toni Lao i Amantini (sanció) i Canelada (lesió).
LA POBLA DE MAF.
Alineació:
Nauzet, Marcelo, Denis, Joaqui, Víctor, Gabi, Acosta, Alfons Serra, Gil Muntadas, Emana i Toni Vela.
Baixes:
Kike Tortosa (sanció).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)