2a divisió FEF

El veritable punt d'inflexió

Obligats. L'Olot rep l'Atlètic Balears en el que serà el primer partit del nou entrenador, Santi Castillejo. Els olotins no poden fallar com a locals si volen seguir vius en la lluita per la salvació

L'Olot rep la visita de l'Atlètic Balears (a les 12 h). El conjunt de la Garrotxa necessita imperiosament la victòria si vol mantenir-se viu en la lluita per la salvació, el gran objectiu que s'ha posat com a obligació l'entitat presidida per Joan Agustí. Els olotins busquen un punt d'inflexió coincidint amb l'arribada del nou entrenador, Santi Castillejo, que substituirà Rodri fins al final de temporada. El tècnic navarrès ha pogut fer quatre sessions d'entrenament amb els seus nous jugadors, en què ha buscat un primer contacte satisfactori per començar a capgirar la situació: “He vist els jugadors amb ganes d'agradar i amb bona actitud. Hem pogut fer pocs entrenaments i hem mirat els aspectes més psicològics per animar la gent. Estic content de la rebuda i dels primers contactes amb tots”, comenta el flamant nou tècnic de l'Olot, Santi Castillejo.

Després de la derrota de l'última jornada a la Nova Creu Alta i la victòria de la Pobla de Mafumet, que va sumar els tres punts automàtics arran de l'eliminació de l'Huracán, l'Olot va caure en zona de descens a tercera divisió. Els partits al municipal tindran un pes important en la permanència en la categoria i el suport de l'afició serà un element clau per empènyer l'equip: “Tot suma, i que l'ambient sigui bo, tot i els mals resultats de l'equip, diu molt de la gran afició que tenim. El jugador necessita tot el caliu possible i ens ajudarà a arribar a l'objectiu desitjat per tots”, explica el tècnic navarrès de l'Olot, que, pel que fa a l'anàlisi del rival, hi afegeix: “És un dels bons equips de la categoria. Juguen un 4-4-2 molt sòlid i lluitaran per jugar el play-off d'ascens fins al final. Tenen gent molt important al davant [Jurado, Chando, Xisco, Casares, etc.] que ens obligaran a estar molt concentrats en defensa. De totes maneres, en el moment en què estem, ens hem de mirar a nosaltres, no pas al rival. El tractem amb respecte, com tots, però si volem que la situació reverteixi hem de fer una millora nosaltres, independentment del rival que tinguem al davant.”

L'exentrenador del Llagostera, el Nàstic i el Reus no sacsejarà notablement l'equip per revolucionar-lo, tot i que sí que preveu introduir canvis en l'onze inicial: “A poc a poc anirem instaurant els matisos i les idees noves. El nivell de tots els jugadors de la plantilla és semblant, per tant, jugui qui jugui ho farà bé. El més important serà que hi hagi un canvi d'actitud”, sentencia Castillejo, que per al partit de la seva estrena a la banqueta de l'Olot no podrà comptar amb Sergio Ortiz, lesionat, ni amb Reverter, que encara té molèsties.

LA PRÈVIA

Tot suma, i que l'ambient sigui bo, tot i els mals resultats de l'equip, diu molt de la gran afició que tenim. El jugador necessita tot el caliu possible
He vist els jugadors amb ganes d'agradar i amb actitud. A poc a poc anirem instaurant els nous matisos
Santi Castillejo
Entrenador de l'Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)