Territorial

Un partit per disfrutar sense renunciar a res

Divisió d'honor juvenil. El Girona rep la visita del Barça (a les 12.30 h a Vilablareix) disposat a donar la sorpresa

Jugar contra el Barça sempre desperta il·lusió en qualsevol jugador, sigui en la categoria que sigui. Això és el que viurà avui la plantilla del Girona juvenil, que rebrà la visita dels blaugrana a Vilablareix (a les 12.30 h) disposat a donar la sorpresa de la jornada. El conjunt dirigit per Robert Vila, en descens però a un sol punt de la zona de permanència, sap que haurà de fer les coses molt bé per tenir possibilitats d'obtenir un bon resultat, però tot i així es mostra disposat a competir de tu a tu amb el Barça sense renunciar a res. Els blaugrana, quarts classificats, estan firmant un curs irregular per diferents motius, però ara, ja amb tots els jugadors disponibles, formen un equip temible i de molta qualitat.

“Haurem d'estar molt a prop de la perfecció tant en defensa com en atac, però crec que tenim arguments per fer front al partit i estem molt il·lusionats. Hem d'intentar que no se sentin còmodes i que no puguin desenvolupar tot el seu talent. Aquest Barça d'ara ja té tots els jugadors que no podien jugar per la sanció de la FIFA i arriben molt bé i rodats”, explica Robert Vila.

LA PRÈVIA

Haurem d'estar molt a prop de la perfecció tant en defensa com en atac, però crec que tenim arguments per fer front al partit
Hem d'intentar que no se sentin còmodes i que no puguin desenvolupar tot el seu talent
Robert Vila
entrenador del girona juvenil
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)