Territorial

Un empat per mantenir la línia

1a catalana. El Farners i la Jonquera empaten sense gols en un duel amb bones ocasions i una meitat per a cada equip, i mantenen la bona dinàmica de resultats de les últimes jornades

El Farners rebia la Jonquera després de sumar tres victòries seguides a casa, i ahir va aconseguir esgarrapar un punt que li permet mantenir la línia ascendent. L'empat també serveix perquè els fronterers no perdin de vista la zona noble de la taula. A més, la igualada va ser el resultat més just, ja que en el global del partit els dos equips van tenir bones ocasions, però els que van estar més encertats ahir van ser els porters. En la primera meitat el Farners va tenir el control, i va estar a punt d'avançar-se en xuts de Moha i Toni Rossell, però Toni Montero ho va evitar. En la segona, en canvi, la Jonquera va ser superior. Fran Pérez va xutar fregant el pal, i Bartrina es va lluir per aturar una rematada a boca de canó de Pol Compte i un xut amb poc angle de Gerard Muñoz.

FARNERS0
LA JONQUERA0

ÀRBITRE: Hernández Cacho. T.G.: als locals Marc Vilà, Toni Rossell, Arjona i Omar; i al visitant Amós Gasca. PÚBLIC: 150 espectadors FARNERS: Bartrina, Surós, Toni Rossell, Pitu Riart, Criado (Arjona, 56'), Marc Vilà, Riky Solà (Luca, 84'), Lauren, Toumani, Moha (Omar, 84') i Güell. LA JONQUERA: Toni Montero, Edile (Bonmatí, 46'), Masó (Joel Rama, 56'), Alforcea, Bena, Tidiane, Henry (Pol Compte, 56'), Gerard Muñoz (Bassols, 78'), Fran Pérez (Fran Soler, 89'), Amós Gasca i Iván Ruiz.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)