2a divisió FEF

El Badalona remunta per allunyar-se del descens

2a divisió B. Un mal refús de Ribelles li dóna la primera victòria en set partits

Un mal refús de Ribelles en els últims instants de partit i tones d'amor propi van permetre al Badalona sumar una victòria que l'allunya del descens a tercera divisió. El conjunt de Manolo González va sumar la primera victòria en set partits tot i començar, ahir contra el Llevant B, amb un gol en contra. La fortuna es va aliar amb Traver, que va servir una falta, que va rebotar en la barrera, per batre Morales. Un gol de penal, molt protestat pels locals, va empatar el xoc i, en un últim tram molt igualat, la fortuna es va aliar amb els escapulats.

ATL. LLEVANT1
BADALONA2

ATLÈTIC LLEVANT: Koke, Luca Ferrone, Artabe, Dani Calvo, Jair, Valiente, Traver, Víctor Alonso (Ribelles, 56'), Juan Delgado, Viana (Fran Núñez, 82') i Nanclares (Matías, 88'). BADALONA: Morales, Akrong (Carroza, 85'), Fran Grima, Tendillo (Josemi Perona, 54'), Enric Pi, Sergio Maestre, Morgado, Ibón Gutiérrez, Óscar Muñoz, Eugeni, Olmeda (Sekou, 54'). GOLS: 1-0 (26') Traver. 1-1 (59') Eugeni, de penal. 1-2 (88') Ribelles, en pròpia porta. ÀRBITRE: González González. T.G.: Als locals Ferrone, Valiente, Víctor Alonso, Viana i Zagalá; als visitants Tendillo, Ibón Gutiérrez i Òscar Muñoz. T.V.: A l'entrenador local Villafaina (65'). PÚBLIC: Mig miler d'espectadors a Bunyol.