2a divisió FEF

Un punt d'èpica

Amb tres homes menys. El Reus, víctima de la rigorositat arbitral, acaba amb vuit jugadors al camp del líder però aconsegueix un empat molt meritori

Dos dels millors equips de segona B, el Vila-real B i el Reus, van enfrontar-se ahir, amb el lideratge del grup tercer en joc i molts futbolistes de qualitat sobre la gespa. Al final, però, el gran protagonista del partit va ser el col·legiat Carlos Herrero Arenas. Més enllà de perjudicar un Reus que va acabar jugant amb tres futbolistes menys, l'àrbitre no va estar, ni de bon tros, a l'altura d'un dels partits més esperats de la temporada El partit va començar molt bé per al Reus, que es va avançar aviat gràcies a un gol de cap de Carbia, que va rematar una gran centrada de Vítor. La resposta del filial groc, però, va ser ràpida: Anton va superar Edgar Badia amb un gran xut després del rebuig d'una falta lateral. A partir d'aquí, el Vila-real B va controlar més el joc, tot i que el Reus era perillós al contraatac. Poc abans del descans, Alberto Benito va veure la segona targeta groga, de manera que el Reus afrontaria la segona part en inferioritat. Per això va preferir centrar-se a ser més sòlid al darrere. Tant la defensa com Edgar Badia van mostrar-se molt segurs, fent avortar els atacs del Vila-real B. Però el veritable rival del Reus era l'àrbitre, que no va veure un clar penal sobre Olmo, va canviar sovint de criteri amb les faltes i va expulsar Dinis, per una entrada, i Vitor, per protestar. El Reus, amb èpica, va mantenir l'empat.

VILA-REAL B1
REUS1

VILA-REAL B: Aitor Fernández; Edgar Ié, Marcos Mauro, Pablo Iñiguez, Carlos Julio (Larrea, 81'); Leo Suárez, Anton (Ramiro, 64'), Rodrigo, Aitor Cantalapiedra (Iván Alejo, 64'); Fran Sol i Carlos Martínez. REUS: Edgar; Casssama, Dinis, Olmo, Alberto; David Haro (Aitor, 59'), López Garai, Fran Carbia (Moyano, 46'), Ramón Folch; Edgar Hernández (Álex Colorado, 69') i Vítor. GOLS: 0-1 (9') Fran Carbia. 1-1 (11') Anton. ÀRBITRE: Herrero Arenas. T.G.: Als locals Cantalapiedra, Larrea i Marcos Mauro; als visitants Cassama, López Garai i Edgar Hernández. T.V.: Als visitants Alberto (42'), doble groga, i Dinis (73') i Vitor (79'), directa. PÚBLIC: 1.500 espectadors al Mini Estadi de la ciutat esportiva del Vila-real, amb un centenar d'aficionats visitants.

LES FRASES

Veníem aquí a disfrutar del partit i te'n vas fastiguejat. Ens ha tallat sempre el nostre ritme
Natxo González
ENTRENADOR DEL REUS
Estic molt cabrejat, això no té sentit. Té molt demèrit el que hem fet, ningú no pot dubtar de la dedicació i del compromís
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)