Territorial

El Lloret, golejat pel Vilassar

1a catalana. Els d'Edu Urdiales perden contra el líder, que va ser molt superior, el segon partit a casa del curs

El Lloret, que només havia perdut un partit a casa, tenia la difícil missió de mantenir la bona línia contra el líder, però va topar amb un gran Vilassar. Tret d'un intent de Pol Ros des de la frontal que va desviar el porter Imanol (3'), el Lloret es va veure superat en tot moment pel Vilassar, que va tenir una allau d'ocasions. Fruit del domini, els visitants van deixar el partit pràcticament decidit abans de la mitja hora de joc gràcies als gols de Soufi i Masip. El 0-2 va deixar tocats els selvatans, que no van poder capgirar la situació en la segona meitat. A més, en el 77' Prado va ser expulsat per haver comès un penal –en una acció on hi havia fora de joc– que va transformar Masip. Amb un més, el Vilassar va arrodonir la golejada amb un gol al contraatac de Pompido.

LLORET0
VILASSAR4

LLORET: Prado, Arsen (Ivi, 46'), Huerta, Poderoso, Pol Ros, Aparicio, Riky, Arnau (Xavi Martínez, 80'), Puntí (Moha, 46'), Majó (Narcís, 50') i Peti (Juqui, 77'). VILASSAR DE MAR: Imanol, Javi, Adri, Peque, Benito, Lluís, Edu (Pompido, 72'), Sergio, Masip (Arnau, 87'), Edgar (Raúl, 46') i Soufi (Marcel, 60'). GOLS: 0-1 (17') Soufi. 0-2 (25') Masip. 0-3 (79') Masip (p). 0-4 (89') Pompido. ÀRBITRE: Navarro Garcia. T.G.: Als locals Peti, Moha i Poderoso, i al visitant Edgar. T.V.: Directa al local Prado (77').
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)